Persoonlijk

In april neem ik een blogpauze voor leuke redenen!

Nog nooit in mijn blogcarrière heb ik het ooit maar overwogen om een blogpauze te nemen, maar nu heb ik het toch moeten doen, want ik ga op reis. Lang op reis…

Ongeveer een jaar geleden schreef ik me in voor een vrijwilligersreis met school naar India en uiteindelijk werd ik geselecteerd om mee te gaan. En zoals je vast kan raden is het in april zover! Ik ga naar India!

Geen gsm, niets

Ik neem voor die twee weken geen gsm mee en daar ben ik dankbaar voor. Ik wil even weg zijn van de wereld en me compleet kunnen focussen op India en wat er daar gaat gebeuren. Ik zal dus héél moeilijk bereikbaar zijn, maar zie dat echt eens zitten. Zo back to basics.

Zo een pauze?

Omdat ik niet eens op internet zal kunnen of blogjes ga kunnen typen, heb ik besloten dat er ook even niets op deze blog gaat verschijnen. Natuurlijk kun je je altijd vermaken door mijn favoriete blogpost of all time eens te herlezen:

 

Je hoort weer van me!

Als je dit waarschijnlijk leest, zit ik op een zeer lange vlucht richting het Oosten en de warmte. Ik heb natuurlijk twee boeken mee ter voorbereiding van YalFest BE, Everless en The Exact Opposite of Okay. Dus als ik terug ben, krijg je daar zeker een recensie van te zien. Maar voor nu:

Tot snel!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “In april neem ik een blogpauze voor leuke redenen!

  1. Ik hoop dat het een heerlijke reis word Audrey. Eentje waarbij je nieuwe mensen leert kennen, je wereld iets groter kan maken én onvergetelijke herinneringen kan verzamelen. Tot op YALfest BE. Dan zien we elkaar nog eens in het echt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.