Contact

Met The Confession of a Book Nerd streef ik ernaar om diverse onderwerpen aan te kaarten, nieuwe stemmen aan het woord te laten en auteurs van eigen bodem een plek te geven. Vind jij dat we daarom kunnen samenwerken? Dat is allemaal mogelijk.

Recensie-exemplaren

Op mijn blog geldt een recensiebeleid. Ik aanvaard maar 10 recensie-exemplaren per jaar, omdat ik mijn eigen boeken graag een tijdje voorrang wil geven en omdat ik heel graag mijn lokale boekhandel en de boekenwereld steun. Als je graag jouw boek besproken wilt zien op The Confession of a Book Nerd, lees dan eerst goed mijn recensiebeleid.

Rubriek ‘Ik beken’

Heb jij onlangs een boek van eigen bodem uitgebracht en vertel je graag wat over je schrijfavonturen en -proces? Meld je dan aan voor mijn maandelijkse auteursrubriek ‘Ik beken’. Rima Orie, Vanessa Gerrits, Laura Diane en Carlie van Tongeren gingen je bijvoorbeeld al voor.

Gastblogs

Heb je zelf geen blog, maar wil je doodgraag je mening (over boeken/uitgeven/schrijven/diversiteit/etc.) ergens kwijt? Dan geef ik je graag een plek op The Confession of a Book Nerd. Stuur een mail naar het onderstaande mailadres met jouw voorstel en dan kijk ik of het past binnen deze blog.

In januari 2016 nam ik het voortouw in de Belgische YA-boekenwereld met de start van mijn leesclub Dear Book Nerd Book Club. Sindsdien heb ik al talloze evenementen in samenwerking met verschillende uitgeverijen georganiseerd, maar heb ik ook veel ervaringen opgedaan in de uitgeefwereld. Omdat ik maandelijks YA-leesclubs organiseer en al jaren actief ben ik de boekenwereld ben ik goed op de hoogte van de noden en wensen van (de Belgische) YA-lezers. Ook studeer ik momenteel Toegepaste Taalkunde (Nederlands-Engels-Spaans) aan UGent, waardoor mijn talenkennis en kennis over vertalen zeer groot is.

Interviews

De afgelopen jaren heb ik de eer gehad om een paar geweldige auteurs te interviewen. In 2016 interviewde ik Estelle Maskame op de Boekenbeurs en ik mocht Julie Kagawa zelfs twee keer interviewen in 2016 en 2018. In najaar 2019 was ik ook lid een panelgesprek (met Myrthe Spiteri, Maria Postema en Marie-Lynn Herpoel) van op de Boekenbeurs over vertalingen. Omdat ik ook maandelijks leesclubs organiseer, heb ik ook veel ervaring met grote gesprekken leiden. Wil je graag dat ik deelneem aan een gesprek of een interview afneem (voor publiek), dan kun je me contacteren via het onderstaande mailadres.

Evenementen

Een evenement in teken van een bepaald boek of uitgeverij vergt persoonlijke aanpak en creativiteit en dat ontbreekt niet bij mij. Je kunt eens kijken op de Facebook-pagina van Dear Book Nerd Book Club om inzicht te krijgen in welke evenementen ik al georganiseerd heb. Wil je samen met mij of Dear Book Nerd Book Club een evenement organiseren? Wil je mijn advies? Of wil je eens brainstormen? Dan kun je met alle vragen ook terecht op het onderstaande mailadres.

CONTACT
Je kunt me voor alle vragen en voorstellen bereiken door een mail te sturen naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.