Over mij

Hello!

Ik vind het zo leuk dat je even mijn plekje om het web bezoekt. 

Ik ben Audrey en ik mag zeggen dat ik al 20 jaar mijn weg probeer te vinden op deze aardbol. Ik zit in mijn tweede jaar op de universiteit van Gent en volg Toegepaste Taalkunde Spaans-Engels. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door taal en alles wat ermee te maken heeft. Op deze blog vind je dus recensies over alle boeken die me maar interesseren, maar ook heel veel opiniestukken over taal, vertalen en lezen. 

Op The Confession of a Book Nerd kun je artikels en recensies verwachten die altijd vol eerlijkheid en oprechtheid zijn geschreven. Ik streef ernaar om altijd een balans te vinden tussen positiviteit en eerlijkheid, want dat is nu eenmaal hoe ik zelf ook ben. 

Over mijn leesclub, Dear Book Nerd Book Club 

In 2016 richtte ik een YA-leesclub op in De Brugse Boekhandel in het hartje van Brugge en sindsdien organiseer ik met passie en heel veel plezier YA-evenementen. Ik hou ervan om mijn passie voor lezen met anderen te delen en wat is er nu beter dan een leesclub? Iedereen (ja, echt iedereen!) is welkom in onze leesclub zolang je ook van YA-boeken houdt. Mijn motto: iedereen kan zich thuis voelen bij Dear Book Nerd Book Club. 

Ook werk ik vaak samen met uitgeverijen. Zo organiseerde ik bijvoorbeeld samen met Clavis in 2018 en 2019 een sleepover op de Boekenbeurs in Antwerpen. Wil je eens lezen wat ik zo allemaal uitspook met mijn leesclub, neem dan zeker eens een kijkje op de Facebook-pagina van Dear Book Nerd Book Club

Op deze kanalen kan je me ook volgen

Twitter: @TheConfessionOf

Instagram: The Confession of a Book Nerd 

10 thoughts on “Over mij

  1. VEERTIEN!! JEEEJ IK HEB LEEFTIJDSGENOTEN!!! JEEEJ JEEJ (Ik ben even heel blij, voel me een stuk minder alleen en bovenal jong – ook al ben ik nog steeds jonger)

    Je bent serieus de eerste Nederlandse boekenblogger die met leeftijd bij de mijne (13) in de buurt komt – voor zover ik ben tegengekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.