Over mij

Hello!

Ik vind het zo leuk dat je even mijn plekje om het web bezoekt. 

Mijn naam is Audrey en ben 19 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar op de universiteit van Gent en volg Toegepaste Taalkunde Spaans-Engels. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door taal en alles wat ermee te maken heeft. Op deze blog vind je dus recensies, maar ook heel veel opiniestukken over taal, vertalen en lezen.

Ik ben naast school (die heel veel van mijn tijd in beslag neemt) bezig met het verspreiden van de boekenliefde in België. Zo richtte ik het begin van 2016 de allereerste Belgische YA-leesclub op! (Iets waar ik toch stiekem trots op ben.) Ik heb heel veel leuke mensen leren kennen door mijn leesclub en ik moet zeggen dat ik op dit moment niet meer kan houden van boeken. Ik heb al veel leesclubs georganiseerd én mogen slapen in de boekhandel. Dat laatste was het meest geweldige wat ik ooit in mijn boekenbestaan heb gedaan! Wil je eens lezen wat ik zo allemaal uitspook met mijn leesclub, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Dear Book Nerd Book Club.

Op deze kanalen kan je me ook volgen

Twitter: @TheConfessionOf

Instagram: The Confession of a Book Nerd 

 

10 thoughts on “Over mij

  1. VEERTIEN!! JEEEJ IK HEB LEEFTIJDSGENOTEN!!! JEEEJ JEEJ (Ik ben even heel blij, voel me een stuk minder alleen en bovenal jong – ook al ben ik nog steeds jonger)

    Je bent serieus de eerste Nederlandse boekenblogger die met leeftijd bij de mijne (13) in de buurt komt – voor zover ik ben tegengekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.