Book Nerds

Deze ongelezen boeken staan al eeuwen in mijn boekenkast

Ik hou er ontzettend van om in een boekenwinkel rond te lopen. Je kunt me vooral vinden in de koopjeshoek. (Lees dat maar hier eens terug…) Dus door de jaren heen heb ik wel eens boeken gekocht die ik uiteindelijk mooi in mijn kast heb gezet. En daar staan ze nu nog. Shame on me. Staan enkele van mijn boeken ook ongelezen in jouw kast?

Waar het licht is – Jennifer Niven

Dit boek wil ik al eeuwen lezen. En het staat dan ook al eeuwen in mijn kast. Ik denk dat het nu al een jaar in mijn boekenkast staat zonder dat ik ook maar een pagina heb opengeslagen. En dat is zo ontzettend jammer! Dit boek schijnt zo goed te zijn en ik wil het graag eens een kans geven. Hopelijk lukt het me dit jaar om het eens op te pakken.

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Abertalli

Dit boek heb ik al sinds YalFest vorig jaar in mijn kast staan. Ik keek er vorig jaar zo naar uit om dat boek te lezen. Maar aangezien in vlak na YalFest examens had, is het er gewoon niet van gekomen om het boek te lezen. En daarna ook niet. Dus daar staat het nog steeds. Meh.

Alles wat je lief is – Nicola Yoon

Ik ben echt vergeten hoelang dit boek al in mijn boekenkast staat. Ik weet nog dat ik het boek graag wou lezen voordat de film uitkwam, maar helaas heb ik dan toch de film eerst gezien. Shame on me. Again.

Carry On – Rainbow Rowell

Dit boek kocht ik drie – ja, drie – jaar terug in een Tesco in Engeland. Sinds de lange bootvaart naar mijn boekenkast, is het boek niet meer verplaatst. Toch las ik onlangs Fangirl (het eerste deel) dus misschien zal het niet meer lang duren vooraleer ik het oppak.

List en Leugens – Leigh Bardugo

Dit boek kocht ik toen Leigh Bardugo in Rotterdam te gast was. Het is schitterend gesigneerd. Ik hield ook ontzettend van de andere serie van Leigh, dus ik vraag me heel hard af waarom ik dit boek zo lang in mijn kast heb laten staan. Hij is zo’n goed boek naar het schijnt.

The Heir – Kiera Cass

Dit boek had ik met veel enthousiasme gepre-ordered bij Book Depository en tja, daar is het bij gebleven. Mijn order kwam een paar weken te laat en ondertussen was er zoveel te doen waardoor ik het boek gewoon ongelezen in mijn kast heb laten staan. En dat wilde ik niet. Ah! So many books, so little time! 

Queen of Shadows – Sarah J. Maas

Ik ben echt de koningin van de niet-uitgelezen series. Ik hield ontzettend van de voorgaande boeken, maar toen dit boek toekwam, had ik weer geen tijd. En daar staat het boek nog altijd! Terwijl ik het zo graag wil lezen. Maar telkens komen er andere dingen en komen er leuke boeken. En ah!

Met welk boek moet ik eerst beginnen?

 

 

 

5 thoughts on “Deze ongelezen boeken staan al eeuwen in mijn boekenkast

  1. List & Leugens is GEWELDIG!!!!!!! Het is momenteel mijn meest favoriete boek EVER. Ik heb hem zelf in het Engels gelezen, and let me tell you, prepare to be AMAZED ­čÖé

  2. Waar het licht is, The Heir en Alles wat je lief is zijn geweldig! De voordelen van onbeantwoorde liefde wil ik ook nog graag lezen, maar ik heb op mijn beurt ook nog tal van andere boeken in mijn kast staan. De Vrees me-serie, de Lunar Chronicles, Geek Girl, de boeken van Jennifer L. Armentrout…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.