Winactie

Speel mee en win Fataal Spel van Chinouk Thijssen!

Helaas, deze winactie is de laatste winactie dat online komt om mijn vierde blogverjaardag te vieren! Maar ja, de drie winacties die wél online staan, zijn geweldig (al zeg ik het zelf)…

Je kunt nog meedoen om een van de drie exemplaren van Ash Princess van Laura Sebastian te winnen (Vind de winactie hier!)of je kunt meedingen voor het verrassingspakket van HarperCollins Young Adult, waarin er maar liefst 5 recente boeken zitten (Vind de winactie hier!). En vandaag, maak je kans op het debuut van Chinouk Thijssen bij Clavis!

Over het boek

Fataal spelWat voor een ziek spelletje is dit? Nadat haar zusje Jessie is ontvoerd, stuurt de kidnapper allerlei opdrachten naar Carmen. Alleen als ze gewillig meespeelt en alle raadsels oplost, zien de twee meiden elkaar nog terug. Althans, dat is wat de dader beweert. Samen met haar vrienden voert Carmen de bevelen uit, maar de uitdagingen worden steeds extremer en gevaarlijker. Hoe ver zal ze gaan om haar zus te redden?

Het boek van Chinouk ontving al veel lovende recensies én Chinouk zelf is een topmadam. Des te meer reden om mee te doen met het spel én kans te maken op een exemplaar van dit super boek!

 

 

Hoe speel je mee?

Hieronder staan vijf vragen over mijn blog en ik. De antwoorden kan je vinden op de blog door de zoekmachine te gebruiken of je weet het gewoon allemaal. Maar wees niet bang, ik maak het niet te moeilijk.

De winnaar is degene met de meeste juiste antwoorden. Als er zich en ex aequo voordoen op de eerste plaats, dan zal de winnaar geloot worden.

De juiste antwoorden stuur je naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com.

De vragen

  1. Wat is de exacte datum van mijn blogverjaardag?
  2. Noem één van mijn favoriete West-Vlaamse woordjes. (Hint: lees dit!) 
  3. Wie was de gastrecensent die een recensie schreef over Fandom van Anna Day?
  4. Welke auteur mocht ik na YALFestVL 2018 interviewen? (Hint: lees dit!)
  5. Welke Belgische leesclub is mijn baby’tje? (Hint: ga eens hierheen!) 

 

Info

De winactie loopt tot en met 10 september. Op 11 september wordt de winnaar bekendgemaakt op de blog. De winactie is open voor zowel Nederland als België. 

Met dank aan Clavis voor het mogelijk maken van de winactie. 

 

 

 

3 thoughts on “Speel mee en win Fataal Spel van Chinouk Thijssen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.