Winactie

De winnaars van de verjaardagsactie zijn bekend!

Het is een beetje later dan ik had beloofd. Maar ik was zo zo zo zo zo moe op 31 augustus en de rest van het weekend dat ik eigenlijk helemaal geen fut meer had om de winnaars te loten. Maar hier zijn ze dan!

Ik was ontzettend verbaasd over jullie enthousiaste respons en leuke reacties! Ik werd er helemaal blij van en vandaag mag ik vier mensen blij maken met een heel leuk pakketje! Maar eerst nog een algemene mededeling:


Ik ontdekte net dat er iets misgelopen is het contactformulier dat ik geplaatst heb onder de winactie van Fataal Spel. Ik heb helemaal geen inzendingen ontvangen en als ik het veld uitprobeer, krijg ik helemaal geen mail in mijn mailbox zoals het hoort! De winactie van Fataal Spel is dus nog even verlengd en ik bied uitvoerig mijn excuses aan aan de mensen die al de tijd hadden genomen om het formulier in te vullen. Je kan je juiste antwoorden alsnog inzenden naar mijn persoonlijk mailadres: vandenbogaerde.audrey@gmail.com! Klik hier om mee te doen!


Over naar de bekendmaking!

De winnaars van Ash Princess – Laura Sebastian

Dit boek is de beste fantasty van 2018 en ik ben zo blij dat ik drie mensen mag gelukkig maken met dit boek. Dankzij Standaard Uitgeverij zal er dus snel een leuk pakketje naar de volgende mensen verstuurd worden:

Lotte Van Herreweghe
Tina van Awesomebooklovers
Florence Gossiaux
De winnaar van het verrassingspakket van HarperCollins

Hier in het geweldige pakket zitten maar liefst 5 spetterende boeken van HarperCollins Young Adult! Allemaal gloednieuw en klaar om gelezen te worden. Ik mag één iemand heel gelukkig maken en dat is:

Annelies!

Sturen jullie alle vier jullie adresgegevens door naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com? Die zullen natuurlijk alleen maar gebruikt worden om de boeken te kunnen versturen! Nadien worden de gegevens gewist.Niet gewonnen?

Er loopt nog een winactie! Maak nu nog kans op Fataal Spel van Chinouk Thijssen! Klik hier om mee te doen.

2 thoughts on “De winnaars van de verjaardagsactie zijn bekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.