Winactie

Win een exemplaar van mijn favoriet van deze zomer: Ash Princess!

HIEP! HIEP! HOERA! Vier jaar?! Ja, kan je het geloven? Vandaag 18 augustus viert The Confession of a Book Nerd haar verjaardag en ik kan het nog steeds niet geloven. Ik wil zeggen dat ik oud word, maar dat zou een beetje overdreven zijn.

Ik begon deze blog toen ik 14 was, omdat ik verveeld was tijdens de zomervakantie. En nu, vier jaar verder blog ik nog steeds én kan ik jullie met veel liefde bedanken voor al jullie geweldige comments, liefde en vriendschappen. Ik hoop dat jullie van dit cadeautje gaan genieten, want wie weet komen er nog een paar!

Ash Princess was een manuscript dat ik al mocht lezen van Young & Awesome vorige zomer én ik heb er belachelijk stil over moeten doen… Huilen, want ik wilde jullie zo graag vertellen hoe geweldig dit boek is én hoe super die wereld wel niet in elkaar zit. Het is mijn favoriet van dit jaar en ik hoop dat de winnaars (ja, zei ik winnaars?) heel erg blij zullen zijn met het boek.

Over Ash Princess van Laura Sebastian

Ash Princess 1 - Ash PrincessPrinses.

Gevangene.

Wees.

Rebel.

Ze hebben alles van me afgepakt. Mijn moeder. Mijn naam. Mijn kroon.

Sinds de belegering woon ik als een gijzelaar in het paleis waar nu de Kaiser de dienst uitmaakt. Ik ben niets meer dan zijn marionet, zijn asprinses. Maar de tijd van bang zijn is voorbij. Want ik ben Theodosia, koningin van Astrea. Ik zal mijn rechtmatige plaats weer innemen en mijn volk redden, tegen elke prijs.

Een sneak peek van mijn recensie

Ash Princess is één van de beste boeken die ik dit afgelopen jaar heb gelezen. Het was alles op dat moment. Mijn hele vakantie draaide plots om dat boek en als je dat kan als schrijfster, tja, dan ben je goed. Nee, zeer goed. Dit boek, boordevol spanning, unieke wendingen én geweldige personages, is het boek dat je moet gelezen hebben. Ik lieg niet, dit was geweldig. Maar als je dit boek gaat lezen, pas dan op voor je hart, want dit boek gaat ermee lopen.

Hoe kan je winnen?

Ik mag van Standaard Uitgeverij DRIE exemplaren van dit geweldige boek weggeven én dat wil je niet missen. Het enige wat je ervoor moet doen is dit:

 1. Deel dit bericht op een van je social media: Twitter, Facebook / Instragam. Vertel ook welke naam je hebt gebruikt.
 2. Sla een boek uit je boekenkast open op de eerste pagina en quote de eerste zin in de comments, en vertel me welk boek het is!

Als je lief bent en niets wil missen van The Confession of a Book Nerd, dan mag je me ook altijd volgen op mijn socials:

Bloglovin 

Facebook 

Instagram 

Twitter

Info

De winactie is open voor zowel mensen uit Nederland als België.

De winnaar wordt geloot en bekendgemaakt op 31 augustus. Succes!

20 thoughts on “Win een exemplaar van mijn favoriet van deze zomer: Ash Princess!

 1. Every love story is a ghost story. // Words in deep blie – Cath Crowley

  Ik heb je bericht gedeeld op mijn twitter (irisvdd)

  X
  Iris

 2. “De schroef in Cinders enkel was verroest en de kruiskopgroeven waren al helemaal versleten tot een cirkel van krassen.” Uit ‘Cinder’ van Marissa Meyer.
  Een van mijn favoriete boeken! Ik raad deze serie dan ook aan iedereen aan!
  Gefeliciteert met je blogverjaardag! Hopelijk mogen er nog veel jaartjes bijkomen!

  Ik heb het bericht gedeeld op Facebook (Axelle Lescroart), op Twitter (@dreameraxelle) en in mijn story op Instagram (@axellesbooks)!

 3. Super toffe actie. Ben erg benieuwd naar dit boek.

  ‘Toen de witte ruis klonk, waren wij in de tuin onkruid aan het wieden’

  The Darkest Minds, De Overlevenden.
  Omdat deze zin me gelijk nieuwsgierig maakte naar het hele boek! Ik kon niet stoppen met lezen 🙂

  Ik ga het bericht nu delen op mijn Instagram: Jenniferleest

 4. Het was verbazingwekkend hoe gemakkelijk het ging. Uit Het Negende Gebod van Chris Houtman. Ik loot graag mee (Ans Stier)

 5. “We should start back,” Gared urged as the woods began to grow dark around them. Van a game of thrones.

  Ik heb het bericht gedeeld op facebook (shelsy dirickx)

  Proficiat met je vierde blogverjaardzg.

 6. “Rayna was confidently leading them the in the wrong direction” is de openingszin van Ice Wolves door Amie Kaufman 🙂

  Ik het het bericht gedeeld op Twitter (@MBandtheReviews)

 7. Drie verrukkelijk glanzende citroentaartjes lachten Catherine toe.
  Uit Harteloos, Marissa Meyer.

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Supergaaf!!

  Ik heb het gedeeld via instagram (@turnthepages.x)

 8. Drie verrukkelijk glanzende citroentaartjes lachten Catherine toe.
  Uit Harteloos, Marissa Meyer.

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Supergaaf!!

  Ik heb het gedeeld via mijn instagram story (@turnthepages.x)

 9. Oké. Wel, het was begin januari. (Een sterke man van Renate Dorrestein). Gedeeld via Facebook en Instagram. Lyda_bos53

 10. Wie had ooit kunnen denken dat de deur horen dichtslaan na het vertrek van zowel Jonathan als Vincent niet het ergste in mijn leven zou zijn. Stefanie Van Mol

 11. “733 dagen nadat mijn moeder is overleden, 45 dagen nadat mijn vader zich heeft laten strikken door een vreemde die hij op internet heeft leren kennen, 30 dagen nadat we vervolgens ineens naar Californië zijn verhuisd, en slechts 7 dagen nadat ik ben begonnen als derdejaars op een splinternieuwe school waar ik helemaal niemand ken, ontvang ik een e-mail.”

  Uit het boek Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum. Ik ben nu halverwege het boek en ik ben er echt helemaal verliefd op geworden!

  Ik ga het bericht zo dadelijk delen op mijn verhaal op Instagram onder de naam @booksneverdie

  Ben zo nieuwsgierig naar dit boek! Mijn vader vroeg al of ik hem vandaag gelijk wilde bestellen, maar ik zei dat ik nog even wilde wachten tot 31 augustus haha, je weet maar nooit 🙂

 12. “Ach, Canadese bundels zijn gewoon beter, ik kan er ook niets aan doen.” Uit I see Londen, I see France van Sarah Mlynowski 🙂 Ik ga het bericht in mijn story zetten op instagram: kindnessreads!

 13. “Eliza Mirk is het soort naam dat je geeft aan het zielige, wereldvreemde meisje dat maandenlang aan haar vriendje blijft plakken nadat hij haar heeft gedumpt omdat ze weigert te accepteren dat hij een tyfushekel aan haar heeft.” – Zoek me tussen de sterren van Francesca Zappia

  Wauw wat een leuke actie!! Ik heb het in mijn verhaal gedeeld op Instagram met @awesomebooklovers

 14. “Ik had ruim een jaar geen contact meer gehad met Whitley Lansing, of met een van mijn andere vrienden.”

  Deze quote komt uit Neverworld wake.

  Ik ben zo nieuwsgierig naar Ash Princess! Ik keek er al sinds dit voorjaar naar uit! Ik heb je winactie gedeeld op mijn instagram @tw4everbest en volg je ook op instagram!

 15. Wat een leuke winactie!
  Mijn quote uit The knife of never letting go van Patrick Ness: “The first thing you find out when your dog learns to talk is that dogs don’t got nothing much to say”
  Ik heb het gedeeld op mijn instagram: Thegloriousbookshelf

 16. As all fairytales do, this story begins with the simplest of words: once upon a time….But that is where our story, a different type of fairy tale, takes a turn.

  Dit is de eerste zin uit het boek Beauty and the Beast Novelization. Het is gebaseerd op het script van de liveaction film van Beauty and The Beast! Het is net zoals de film een aanrader!

  Ik heb je actie gedeeld op twitter met @Joyceeebookish.

 17. ‘Toen zijn nieuwe leven begon, stond hij rechtop, omgeven door kille duisternis en muffe, stoffige lucht.’

  uit de Labyrintrenner van James Dashner. Het is een van mijn favoriete boeken haha. En de film is ook waanzinnig. Heb je die al gezien? 🙂

  Ik heb het gedeeld op Twitter (_omglookits1D).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.