Winactie

Win een verrassingspakket met de leukste boeken van HarperCollins Young Adult!

18 augustus was weer een memorabele dag voor The Confession of a Book Nerd! 4 jaar blog ik alweer en nu is het zelfs al 4 jaar en 2 dagen! Speciaal voor jullie heb ik nog een keileuke winactie klaarstaan… 

Ja, vandaag is de dag van je leven, want je kan een verrassingspakket winnen van HarperCollins winnen met daarin maar liefst 5 (!) verschillende boeken! Van sommige heb ik zelfs nog niet de kans gehad om ze te lezen, dus ze zijn allemaal vers van de pers! Ik mag een iemand gelukkig maken met dit pakket en ik hoop voor jou dat jij het bent. 

Hoe maak je kans? 
 • Deel dit bericht op een van je socials: Instagram, Facebook en/of Twitter! Vergeet mij ook niet te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt. 
 • Beantwoord deze vraag: Als je maar een boek mocht meenemen op vakantie, welk boek zou je dan kiezen? 

Als je heel erg lief bent en graag op de hoogte wil blijven van The Confession of a Book Nerd, kun je me ook nog altijd volgen op de volgende socials: 

Instagram 

Facebook 

Bloglovin’ 

Twitter 

Info 

De winnaar wordt geloot en bekendgemaakt op 31 augustus. De winactie loopt tot 30 augustus 12u. 

De winactie is open voor Nederland en België! 

Met dank aan Agora voor het mogelijk maken van de winactie. 

Succes! 

 

30 thoughts on “Win een verrassingspakket met de leukste boeken van HarperCollins Young Adult!

 1. Wat geweldig. Ik doe mee. Krijgen we te weten welke boeken het zijn na de wedstrijd, want ik kan zo slecht tegen verrassingen. Haha. Ik heb je met Audrey moeten taggen, want je pagina op facebook ging niet bij mij 🙁

  Hopelijk vanmiddag dan een lekker stukje taart voor deze verjaardag te vieren.

 2. Ha ik zou waarschijnlijk valsspelen en een verhalenbundel meenemen… Maar als ik echt maar eentje mag kiezen dan ga ik voor Harry Potter natuurlijk! 🙂

 3. Een superleuke winactie! Ik heb het bericht gedeeld op Facebook.
  Als ik maar één boek zou mogen meenemen op vakantie, zou ik voor Dance of Thieves van Mary E. Pearson gaan omdat ik haar vorige serie supergoed vond! 🙂

 4. Proficiat met je blogiversary, super zeg dat je al 4 jaar blogt! Ik kan mezelf nu wel slaan want onlangs vroeg een Engelse blogger mij om Nederlandse en Belgische auteurs die de moeite waren om te lezen en ik heb totaaal niet gedacht aan Marieke Nijkamp. Hoe is het mogelijk? Dat gezegd zijnde, ik zou het boek wel graag zelf lezen zodat ik het zeker in de toekomst kan aanraden ;-). Super actie. Ik heb gisteren pas (eindelijk) een Instagram account aangemaakt dus zal nu eens kijken of dit het eerste bericht is dat ik er dan op kan plaatsen. Hele gave winactie, bedankt voor de kans!

 5. ik heb het gedeeld op facebook en heb je getagd als audrey. Als ik een boek mocht meenemen op vakantie dan was het vampire academy van Richelle Mead.

 6. Als ik één boek zou mogen meenemen op vakantie dan zou het Obsessie van A.S. Byatt zijn. Een hele dikke pil die ik jaaaren geleden las en al bijna even lang wil herlezen. Alleen vind ik daar dus nooit de tijd voor. Perfect voor op vakantie toch? (Ik heb je winactie gedeeld op Twitter met @boekboetiek.)

 7. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!! Ik zou ervoor kiezen on “winter” van Marissa Meyer mee te nemen.. Ik vond de lunar Chronicles een geweldige serie.. en het laatste boek uit deze serie is lekker dik!! Daar kan ik heel wat uurtje mee doorbrengen. Ik heb de actie gedeeld op mijn facebook (wist niet hoe ik je nu moest taggen)..

 8. Mag ik vals spelen door mijn ereader mee te nemen? Ik zou gaan voor A court of mist and fury omdat in van Sarah J. Maas haar boeken hou.

  Ik heb je gedeeld op Facebook

 9. Gefeliciteerd met je jubileum en wat een toffe actie! Ik doe mee voor mijn zusje die in het buitenland woont en ook ontzettend graag (en veel) leest.

  Als ik maar 1 boek mee op vakantie zou mogen nemen dan zou ik denk ik voor de Selectie bundel gaan. Dat zijn boeken die ik graag opnieuw zou willen lezen en ja, 3 boeken in 1 boek is dan meteen ideaal 😉

 10. Gefeliciteerd met het mooie jubileum, en met deze leuke actie. Ik ben op dit moment bezig met de serie Reiziger van Diana Gabaldon, nu eerdaags beginnen met deel 6. Deel 7 is besteld.
  Dus die neem ik mee op vakantie. :-))

 11. Als ik een boek mee mocht nemen zou ik eindelijk liefde en gelato meenemen dat ligt al lang op de stapel en lijkt me echt een heerlijk vakantieboek

 12. super gave winactie. Als ik maar 1 boek mee zou mogen nemen zou ik Full Measures meenemen van Rebecca Yarros. echt een geweldig boek

 13. oh wateen fantastisch winactie. natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag.
  uhm asls ik maar een bowk zou mee mogen nemen op vakantie dan is t het nieuwe boek Ash Princess. ik ben hier zo benieuwd naar. helaas gaan we dit jaar niwt op vakantie want hebben in april het huis verbouwd en mijn man zit nu weer tot november op zee. dan zou dit pakket super van pas komen om de tijd te doden tot hij weer thuis is.

 14. ohjee, jij maakt het moeilijk! Maar 1 boek? Dat zou dan Lucas van Kevin Brooks zijn. Jaren terug gelezen, maar is me zo bijgebleven, dat ik het iedereen aanraadt! <3

 15. Leuke actie! ik zou it ends with us van Colleen Hoover meenemen! Ik heb yet berichtje gedeeld in een story op mijn instagram (kindnessreads) 🙂

 16. Gefeliciteerd met je bijna jubileum!!! Als ik nu op vakantie zou gaan en maar een boek mee mogen nemen… zou het Kings Cage zijn. Dat boek staat al te lang op mijn tbr en is megadik dus twee vliegen in een klap!

 17. gefeliciteerd! Als ik maar 1 boek mag meenemen zou dat eeuwige leven van Gena Showalter zijn. Lekker dik boek en ik weet eindelijk hoe de serie afloopt! Ik heb de actie op instagram gedeeld (debsterbooks._)

 18. Als ik een boek mocht meenemen, dan zou het De Selectie zijn. Dat is mijn favoriet en de reden waarom ik begon met lezen. Ik heb het al zo vaak gelezen, maar toch geniet ik er keer op keer van.

  Ik heb het gedeeld in mijn verhaal op Instagram met @awesomebooklovers

 19. Gefeliciteerd!! Echt een leuke winactie. Ik zou m’n favoriete boek (Vertrouw Me van Tahereh Mafi) meenemen. Dat boek kan me namelijk nooit vervelen.

 20. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! ? wat een vette winactie! Als ik nog maar één boek mee mocht nemen op vakantie werd het Percy Jackson. Deze serie zorgt er altijd voor dat ik een lach op mijn gezocht krijg sn dat ik vrolijk blijf! Wat natuurlijk geen ongewenst iets is op vakantie 😉 liefs, Fleur

 21. Gefeliciteerd met je jubileum! Ik heb er heel lang over na moeten denken, maar The knife of never letting go van Patrick Ness staat al heel lang op mijn lijstje. Het is ook nog eens een lekker dik boek! Heb het bericht gedeeld in mijn instastories: @thegloriousbookshelf

 22. Gefeliciteerd met je blog verjaardag! 🙂

  Ik zou Vertrouw Me van Tahereh Mafi meenemen, mijn favoriete boek uit mijn favoriete serie!

 23. Oh wat een ontzettend toffe winactie! En wat een mooie mijlpaal, genoeg reden voor een feestje. Gefeliciteerd:). Als ik één boek zou mogen meenemen zou dat het boek It Ends With Us van Colleen Hoover zijn. Dit is een boek dat ik in het Engels las (terwijl ik normaal alleen Nederlands lees en omdat mijn Engels een klein beetje bagger is:-)) en wat zoveel indruk heeft gemaakt. Krijg er weer kippenvel van als ik er aan denk. Zo’n mooi, diep en rauw verhaal en zò goed dat het in elkaar zit! Voor als je hem nog niet gelezen hebt; zeker een dikke vette aanrader:).

  Geniet van je mooie mijlpaal?!

 24. Ik zou Cinder meenemen op vakantie. Het staat nog ongelezen in mijn kast en zoveel mensen zijn hier enthousiast over. Dus ik ben heel benieuwd! Ik heb het gedeeld met mijn twitter @joyceeebookish!

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 25. Nogmaals gefeliciteerd! Ik zou ‘Een jaar met jou’ meenemen! Ik studeer Engels en vind Oxford een geweldige stad, dus dat boek zou perfect bij mij passen denk ik! <3 Ik heb het bericht gedeeld op Facebook en geprobeerd te taggen, hopelijk is dat goed gegaan. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.