Books

Mijn boekenbuit van april uit heel de wereld

Sinds maandag ben ik weer helemaal actief en met veel plezier bezig. Na zo’n maandje blogpauze, waarin een paar geweldige dingen zijn gebeurd, heb ik toch een paar prachtige boeken aan mijn boekenkast mogen toevoegen!

Het was wat. Ik ging drie van de vier weken van april op reis, en natuurlijk kwamen er een aantal pakketjes toe terwijl ik weg was. Maar – stoute ik – bracht ook een paar boeken mee van op reis. Zo bracht ik eentje van India en Berlijn mee!

In de brievenbus

Waar ik ga – Gayle Forman

Dit boek is de nieuwste YA van Gayle Forman, de auteur van If I Stay. (Dat laatstgenoemde boek heb ik trouwens verslonden…) Ik was dus verrukt toen ik dit prachtige pakketje van Moon mocht openmaken. Er zat een prachtige strik om de envelop en op de envelop waren leuke pareltjes geplakt. Ook komt Gayle naar YALC deze zomer, dus ik ga met veel plezier aan dit boek beginnen. IMG_3841[1].JPG

A Reaper At The Gates – Sabaa Tahir

De boeken van Sabaa Tahir zijn verreweg mijn allerliefde fantasy-boeken. Geen idee hoe ze het keer op keer doet, maar ik hou van haar. Dit boek kreeg ik van Hebban.nl toegestuurd voor een leuk artikel op de pagina van de Young Adult Club van Hebban. Ik heb meer dan een jaar uitgekeken naar dit boek én kan gewoon niet wachten om aan pagina 1 te beginnen.

Bloed en Beenderen – Tomi Adeyemi

Bloed en Beenderen is het debuut van Tomi Adeyemi. Ik mocht deze grappige, lieve schrijfster interviewen op YALfestVL én haar boek is net zo’n geweldige ervaring. Nog een kleine honderd pagina’s heb ik te gaan in dit boek, maar het is zo zo zo goed. Mijn recensie komt er zeker en vast snel aan!IMG_3845[1]

Van ergens anders

Carve The Mark – Veronica Roth

Dit boek zat in mijn goodiebag van YALfestVL en ik was helemaal blij. Ik kijk al eeuwen uit om dit boek te lezen, maar het is gewoon zo moeilijk om alle boeken te lezen, snap je…

Heel me – Tahereh Mafi

EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK EINDELIJK HIER HEB IK JAREN OP GEWACHT. HET WAS PRACHTIG. HET WAS ALLES. ZO ZO ZO ZO MOOI. MIJN RECENSIE ZAL WAARSCHIJNLIJK OOK WEL IN CAPS LOCK GESCHREVEN WORDEN. (Haha, grapje: ik ga me inhouden. Pinky swear.)IMG_3842[1]

Uit India

I too had a love story – Ravinder Singh

Ik kon de drang niet weerstaan toen ik op de laatste dag van mijn reis op het vliegveld een boekenwinkel tegenkwam. In India spreken ze héél veel Engels, dus hebben ze heel veel Engelse boeken die ook daadwerkelijk door Indiërs geschreven zijn. Voor €2.52 (ja, alle boeken zijn daar zo goedkoop!) bracht ik deze chicklit-achtige YA mee. Ik denk dat ik over een paar maanden nog een ga terug duiken in die fantastische wereld van India. IMG_3844[1]

Uit Berlijn

Harry Potter and the philophoser’s stone – J. K. Rowling

Dit is een boek dat ik graag wou hebben in het Engels. Ik heb de hele serie in de Nederlands, maar voor de leesclub van komende zaterdag wou ik heel graag de Engelse lezen. Dus ik Berlijn zocht ik een boekhandel én kocht deze.

Wat is het pareltje dat jij gekocht hebt in april?

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Mijn boekenbuit van april uit heel de wereld

  1. Ik heb Bloed en Beenderen gekocht op Yalfest, nouja de Engelse versie dan. En A Quit Kind of Thunder van Barnard. Daarnaast heb ik nog een hele bestelling voor YALC geplaatst, maar die zijn nog niet binnen en heb ik bijgevolg nog niet betaald. 😉
    Ergens denk ik dat dat alles is, maar stiekem geloof ik mezelf niet dus niet vraag ik mij af wat ik over het hoofd zie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.