Winactie

Feestweek – Win! Brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer

Ja! We zijn aangekomen aan dag 4 van de geweldige feestweek op The Confession of a Book Nerd! Vandaag is ook extra speciaal, want ik mag een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen weggegeven. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Brieven aan de duisternis is een boek waarvan je zielsveel zal houden. Het laat je alles voelen: geluk, boosheid en verbazing. Het is een soort emotionele rollercoaster waar je niet binnen 2 minuutjes van af bent. Je blijft dit boek bij je dragen en daarom ben ik ook zo blij dat ik een exemplaar mag weggeven!

Over het boekAfbeeldingsresultaten voor brieven aan de duisternis

 

Ik zou net zo goed brieven aan de duisternis kunnen schrijven en een antwoord verwachten.

Ik weet niet eens wie je bent, maar ik heb het gevoel dat ik je begrijp.

Ik heb het gevoel dat jij mij begrijpt.

Juliet laat brieven achter op het graf van haar moeder. Declan werkt op het kerkhof vanwege een taakstraf. Wanneer hij een van Juliets brieven vindt, ontstaat een bijzondere briefwisseling, die zich al snel uitbreidt naar mail en app. Op papier en beeldscherm vertellen Juliet en Declan elkaar alles, denkend dat ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ze zitten echter op dezelfde middelbare school. Wat doe je als de enige persoon die je echt volledig vertrouwt niet is wie je dacht dat hij was?

Mijn quote in de zomerbrochure van Y&A:

Brieven aan de duisternis is het boek dat je moet gelezen hebben. Het is een verrassend prachtig boek waarvoor iedere YA-addict zal vallen. En dat meen ik het ook echt: je gaat ervoor vallen. Hard. En. Meedogenloos.”

Hoe maak je kans?

Brieven aan de duisternis is het boek van 2017 dat je in gewoonweg in je kast moet hebben! Dus je hebt geluk dat je niet zo heel veel moet doen om kans te maken op dit boek!

  1. Deel dit bericht op Facebook
  2. Like mijn Facebook-pagina.
  3. Vervolledig deze challenge: Neem het boek dat je nu aan het lezen bent. Maak met de eerste twee woorden van de eerste pagina een geweldig originele openingszin van een brief. Het mag voor een mailtje, liefdesbrief, aanbevelingsbrief, klachtbrief, etc zijn. Laat je creativiteit de loop! Plaats die zin en uit welk boek de woorden komen hieronder.
Disclaimer

Je maakt kans op dit boek tot 15 september. De winnaar wordt op 15 september bekendgemaakt op de blog.

De persoon met de meest originele zin wint een exemplaar van het boek.

Deze winactie is in samenwerking met WPG Uitgevers België georganiseerd.

PS

Er lopen ook nog twee andere winacties! Je kan Het lot van Jennifer E Smith en Eerste leven en Levensbloed van Gena Showalter winnen!

 

 

 

 

2 thoughts on “Feestweek – Win! Brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer

  1. Chloës schaduw achtervolgt mij overal, overdag, in de nacht, geen moment alleen of mijzelf, je moet me echt helpen, het gaat zo niet langer.

    “Chloës schaduw” uit Dans van Schaduwen van Yelena Black

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.