Winactie

Feestweek – WIN! Eerste leven en Levensbloed van Gena Showalter

 

Vandaag is de tweede dag van de feestweek op The Confession of a Book Nerd! En vandaag mag ik de eerste twee delen van een geweldige serie van Gena Showalter weggeven. Zoals verwacht: ook een boek dat ik geweldig vond!

Gena Showalter is een van de auteurs die naar YALfest is gekomen afgelopen april. Ik las voor die gelegenheid haar nieuwste boek ‘Eerste leven’. Nu komt in augustus het vervolg op dat geweldige boek uit! Jij, gelukzak, kan één van de drie pakketten winnen! Kijk snel verder voor meer info!

Over het eerste boekAfbeeldingsresultaat voor eerste leven

 

Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika of Myriad? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood…

Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke – en onmogelijke – manieren proberen te overtuigen.

Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen…

Hoe maak je kans?
 • Deel dit bericht op Facebook.
 • Volg mijn blog op Facebook.
 • Doe mee aan deze challenge: Neem het boek dat je nu aan het lezen bent. Ga dan naar de eerste pagina, regel 12 en lees de eerste volle zin die daar staat. (Die voorspeld de toekomst ;).) Plaats de zin hier in een comment en vertel uit welk boek het komt!
Disclaimer

Deze winactie is georganiseerd in samenwerking met uitgeverij Agora.

Je kan een van de drie pakketten van twee boeken winnen.

Je kan kans maken tot 15 september. De winnaar wordt op 15 september bekendgemaakt op de blog.

Succes! May the odds be ever in your favor!

 

d1.1.Deel

11 thoughts on “Feestweek – WIN! Eerste leven en Levensbloed van Gena Showalter

 1. “A princess, though you’d never know it to look at her, since she was dressed like one of the garden boys.” – Frogkisser! van Garth Nix

 2. Natuurlijk had ik na al die glazen wijn om middernacht het volle champagneglas niet meer moeten aannemen. – Marcel Beijer – Overwonnen verlangen.

 3. Het hele eind naar de sporen was overspoeld door een zee van verbrijzeld glas, de hysterische stroboscoopvan rode noodlampjes liet het oplichten als een metersbrede discobal. Uit bibliotheek der zielen van Ransom Riggs boek 3 van de bijzondere kinderen van mevrouw peregrine.

 4. “Maar als ik wacht tot ik dat wel ben, tot ik de gebeurtenissen op papier kan zetten zoals ze verteld zouden moeten worden, zal ik ze vergeten zijn” – Maresi, Kronieken van het Rode Klooster.

 5. Uit “duet met jou” van Dani Atkins..

  “Zelfs na een huwelijk van zeven jaar wilde hij geen enkel moment mislopen dat hij met haar kon doorbrengen.”

 6. Bij mij staat er het volgende: “Don’t look away. If they see you looking away, they will say you’re weak.”
  Het is van het boek Flame in the Mist van Renee Ahdieh ;D

 7. “Ik had er het grootste gedeelte van mijn overgebleven kracht voor nodig om te voorkomen dat mijn vleugels over lijken en harnassen sleepten.”
  (Hof van Vleugels en Verwoesting – Sarah J Maas)

 8. “Hij paste altijd op bij wie hij iets kocht – er waren op de markt snoep en drankjes te koop die je hele leven konden vergallen.”

  (Vrouwe middernacht)

 9. De eerste volle zin staat vanaf regel 12 gezien pas op regel 13:

  “De balletmeester telde af en de dertien ballerina’s rondom haar flitsten af en aan in witte watervallen op hun spitzen, die zacht op het hout roffelden.”

  Uit Dans van Schaduwen van Yelena Black

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.