Book Nerds, Winactie

Feestweek – WIN! Het lot van Jennifer E. Smith

Ja! Hoera! De feestweek op The Confession of a Book Nerd is begonnen en die trap ik af met een geweldige winactie van een van de leukste boeken die ik recent heb gelezen. Lees verder voor meer info!

Jennifer E. Smith heeft al meerdere YA’s op haar naam staan. Ze is de koningin van romantische YA en weet met haar boeken altijd een gevoelige snaar de raken bij haar lezers. Bij dit boek was dat niet minder! Ik was helemaal weg van dit boek én ik heb de schrijfster persoonlijk ontmoet op YALC. Wil je precies lezen wat ik over dit boek vond? Lees dan hier mijn recensie en word overtuigd om mee te doen aan de winactie!

Over het boek Afbeeldingsresultaten voor het lot jennifer E Smith

Alice gelooft niet in geluk. Ze gelooft wel in de liefde – ze is al langere tijd verliefd op haar beste vriend Teddy. Voor zijn achttiende verjaardag koopt ze voor de grap een lottokaartje voor hem. Het blijkt bizar genoeg het winnende lot te zijn en Teddy wint 140 miljoen.
Eerst lijkt het wel een droom. Alice en Teddy hebben allebei al zo veel pech gehad in hun leven. De ouders van Alice zijn overleden toen ze nog heel klein was. Niet lang daarna verdween de vader van Teddy van het toneel, waardoor zijn moeder met een grote berg schulden achterbleef. Teddy en Alice vonden toen steun in hun vriendschap, en zijn sindsdien onafscheidelijk geweest. De enorme prijzenpot blijkt ze steeds verder uit elkaar te drijven. Na een tijdje voelt de prijs niet meer als de jackpot maar meer als een vloek.

Hoe maak je kans?
 • Deel dit bericht op Facebook.
 • Beantwoord de vraag: Zou jij graag de lotterij winnen of niet?

Natuurlijk kun je me ook altijd volgen op Twitter, Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alle winacties deze week. 😉

Disclaimer

Deze winactie is in samenwerking met uitgeverij L&M Books. (Dank je wel!)

De winnaar wordt geloot door een onschuldige hand/mijn broer.

De winactie loopt tot 15 september.

Succes! May the odds be ever in your favor!

11 thoughts on “Feestweek – WIN! Het lot van Jennifer E. Smith

 1. Eigenlijk toch wel, ik zou het bedrag delen met mijn familie en alles afbetalen maar ik zou niet stoppen met werken :3
  ps. heb het berichtje op Facebook gedeeld.

 2. Eigenlijk niet,een klein bedrag ja zodat ik het voor mij en mijn geliefden wat gemakkelijker kan maken. Het grote lot nee want vaak zijn de grote winnaars achteraf ongelukkiger dus nee ben blij met klein deeltje.

 3. Ik zou heel erg graag de lotto winnen om een huis met stallen en paarden te kopen dat is al een levenslange droom. En ook om te kunnen delen met zovele die het zwaar hebben of honger lijden of ziek zijn

 4. Jazeker! Geld maakt misschien niet gelukkig.. maar het maakt het leven wel makkelijker.. zonder nadenken eens een keertje gek doen.. en naast zelf een makkelijker leven te krijgen, kun je andere mensen ook helpen en blij maken, dat is vaak nog fijner en leuker!!

 5. Ik heb hem vanaf hier gedeeld op mijn Facebook 🙂
  Ik zou best de lotterij willen winnen, ik heb mij pasgeleden verloofd dus ik ben hard aan het sparen voor een bruiloft ( die overigens balchelijk duur zijn). Dus een groot geldbedrag winnen is zeker leuk.

 6. Ja en nee, een bedrag zodat je je studieschuld af kunt betalen een huis kunt veroorloven en je geliefden dat ene steuntje in de rug kunnen geven, dat zou fantastisch zijn, maar echt een super groot bedrag (zoals miljoenen), nee dat niet, dat hoeft niet.

 7. Ik zou heel graag de loterij winnen. Het is toch wel handig om zoiets achter de hand te hebben, en bedenk wat voor leuke (en goede) dingen je met al dat geld kan bereiken en doen. Een mooi huis kopen, de wereld zien, mensen helpen, et cetera. Het zou super tof zijn om de loterij te winnen!

 8. Ergens zou ik de lotterij wel willen winnen, maar dan ook weer niet. Wel, want dan kan je veel kopen en dromen eventueel meemaken. Niet, want dan ben je ineens iedereen zijn vriend. En vooral voor dat laatste zou ik kiezen. Toch niet winnen. Toch geen miljoen. Als mensen enkel maar voor geld bij je kunnen zijn is het maar triestig. Ik werk dan liever voor mijn geld en spaar dan liever wat langer.
  Liever een goede vriend dan de lotto winnen en schijnheiligaards aan je been hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.