Winactie

Feestweek – Win! Gesigneerde ARC van The Fandom van Anna Day + Bookswag

Hip Hip Hoera! Vandaag is het eindelijk zo ver! Ik vier vandaag mijn derde blogverjaardag. (Dat verdient een denkbeeldig applaus!) Om deze speciale dag te vieren heb ik een heel speciale winactie voor jullie in petto die ik helemaal meebracht uit Londen.

The Fandom van Anna Day is een van de meest besproken debuten van dit moment. Het heeft al een spetterende cover, maar het klinkt dan ook nog eens veelbelovend! Ik bracht deze ARC mee van YALC in Londen omdat Anna Day daar toen ook signeerde. En jij kan dit geweldig boek, plus een aantal geweldige boekengoodies winnen!

Over het boekThe Fandom

Cosplay ready, Violet and her friends are at Comic-Con.

They can’t wait to meet the fandom of mega movie, The Gallows Dance. What they’re not expecting is to be catapulted by freak accident into their favourite world – for real. Fuelled by love, guilt and fear, can the friends put the plot back on track and get out? The fate of the story is in their hands …

A fast-paced, genre-flipping YA fantasy adventure from a brand new author, writing in homage to the best YA fiction.

 

Dit zit er in het pakket
 • Onwijs veel boekenleggers
 • BoekentasjesIMG_3356[1].JPG
 • Gesigneerde ARC van The Fandom
 • Boekenspiegeltje van Fairyloot (Mega mooi!)IMG_3360[1].JPG
 • Exclusieve eerste hoofdstuken
 • Handtekening van Amy Ewing én Gena Showalter IMG_3357[1].JPG
 • Nog meer geweldige book swag, zoals posters, etc…
Hoe maak je kans?
 • Deel dit bericht op Facebook
 • Like mijn facebookpagina
 • Beantwoord de vraag: Wat is jouw favoriete fandom en waarom?

Extra kansen?

Disclaimer

Om deel te nemen aan deze winactie moet je een Kiala-punt tot je beschikking hebben.

De winactie loopt tot 15 september.

De winnaar wordt geloot door een onschuldige hand/mijn broer.

De winnaar wordt gekozen op 15 september. 

 

Succes! (Want dit boek is echt een pareltje!)

 

 

15 thoughts on “Feestweek – Win! Gesigneerde ARC van The Fandom van Anna Day + Bookswag

 1. Hoeraaaaaa! Ik doe graag mee! Gedeeld met m’n blogpagina en op Twitter @VleugelsTrilogy ? En mijn favo fandom kan je wel raden natuurlijk …. Twilight duh! (Oké en een beetje HP omdat die die leukste spulletjes hebben, haha.

 2. Ohja. Mijn favoriete fandom! Dat is lastig kiezen maar ik denk dat ik dan heel cheesy kies voor dr ACOTAR serie. Ik hou van al die bloemen en glitters en sterren. Mooie quotes, kaarsen. Fan art. prachtige boeken en wegzwijnelen bij knappe mannen en lachen om goeie humor. Heerlijk.

 3. Ik moest niet heel lang nadenken over je vraag. Ik heb maar een echte fandom en dat is toch wel Harry Potter. Ik heb daar ook zo veel goodies van omdat ik eigenlijk alles aan Harry Potter leuk vind.
  (Volgen doe ik op fb insta, gedeelt op fb )

 4. Hip hip hoera met je blogs derde verjaardag ?!!!Ik doe graag mee voor dit mooie pakket en vooral super tof boek. Men favoriete Fandom is de shadowhunters serie zowel de boeken als de serie vind ze geweldig en ben er helemaal gek van en verzamel er graag dingen van.

 5. Eén van mijn fandoms is Sherlock. Geweldige verhalen. Van harte gefeliciteerd! Ben je ook gaan volgen op Instagram.

 6. Mijn favoriete fandom is toch wel het Harry Potter fandom. Door hen leer ik elke dag weer nieuwe weetjes en feitjes, en je voelt je altijd welkom ❤️ Leuke winactie Audrey!

 7. PROFICIAAAAAAT! ?
  Mijn favoriete fandom is toch wel Harry Potter dan. Het is een wereld die nooit zal stoppen met bestaan! Ik heb nog nooit een ruzie gehad/gezien met een Potterhead. Is ook al een pluspunt (ivm met 1D… amai!). Er bestaan ook duizenden fanfics van! Waardoor het plezier van Hogwarts nooit stopt! En de eindeloze merchandise om te tonen in welk huis je zit, zalig gewoon!
  Once a Potterhead, always a Potterhead!

 8. Mijn favoriete fandom is 5 seconds of summer haha! Ik heb dankzij hun erg veel nieuwe vrienden leren kennen, en heb mijn droom kunnen waarmaken door hun :).
  En nu boek gerelateerd haha : dan toch wel heel classic ; Harry Potter! Iedereen in het fandom is zo erg creatief en heeft zijn eigen meningen en theoriën want ik echt geweldig vind!

 9. Mijn favoriete fandom is One Direction,omdat dat mijn allereerste fandom is waar ik bij ben het daardoor een speciaal plekje heeft in mijn hart:)

 10. PS. was vergeten te melden dan ik je al via FB volgde. Maar ik volg je nu ook via Twitter en heb het artikel op twitter gedeeld met de handle fizahalliwell

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.