Books

Zet je schrap, want de blog viert zijn 4de verjaardag!

Na vier jaar bloggen heb ik de indruk dat ik nog niet alles onder de knie heb. Belange niet. Onlangs had ik nog een probleempje met m’n spamreacties… Wat blijkt? Audrey heeft gewoon eens lang geleden op het verkeerde knopje gedrukt. Maar elk jaar leren we wat bij en dat moeten we vieren! 

Ah, ik vergeet altijd dat ik al zo lang blog. Vier jaar is lang, weet je… Maar elk jaar ben ik verbaasd over hoe graag ik nog blog en hoe graag ik dat nog wil blijven doen. Ik heb door bloggen zoveel leuke mensen ontmoet, veel leuke boeken gelezen én geweldige kansen gehad. Natuurlijk komt dat niet alleen door mij, maar ook door jullie: omdat jullie telkens mijn blog met plezier blijven lezen. 

Dit is dus een kleine aankondiging voor een hele leuke week, met toffe artikels én winacties! 

Keep your eyes open… 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.