Books

Vijf boeken waar ik naar uitkijk in najaar 2019

Er komen zoveel nieuwe boeken uit in het najaar van 2019 en het is zo moeilijk om te kiezen welke ik zeker wil lezen. Maar oké, ik koos er vijf uit die ik zeker wil lezen.

10 Blind Dates – Ashley Elston (Best of YA – oktober)

Kijk, soms lees je de achterflap van een boek en weet je dat je die zeker wil lezen. Gewoon omdat je het je hoogstwaarschijnlijk aan het lachen zal brengen. 10 Blind Dates gaat over Sophie die op 10 dates moet gaan die georganiseerd zijn door haar familieleden. Klinkt dat nu niet perfect? Dat dacht ik ook.

Zout uit je ogen – Miriam Bruijstens en Iris Boter (Best of YA – november)

Poëzie van eigen bodem en dat door Miriam Bruijstens? Dat klinkt als iets dat ik meteen op mijn verlanglijstje zet. Poëzie kan echt zo’n indruk op me achterlaten. Hopelijk zal dit boek dat ook doen.

The Places I’ve Cried In Public – Holly Bourne (Usborne – oktober)

Als je het nu nog niet weet, Holly Bourne is mijn autobuy-auteur. Ik hou van haar boeken en dan zeker haar goede YA. De titel alleen al zegt je waarom ik het zo graag wil lezen. Ik heb het boek al gepre-orderd en hopelijk zal ik er in oktober niet te lang op moeten wachten.

Het Meisjesmanifest – Carlie van Tongeren (Blossom Books – september)

Ik vond Heerestraat & Rozenlaan echt een heel veelbelovend debuut van Carlie van Tongeren en ik vond haar schrijfstijl zo aangenaam. Ik ben dus echt heel benieuwd naar dit feministische boek helemaal in teken van slut shaming. Deze staat dus zeker op mijn verlanglijstje.

Versplinterd verlangen – Emma Zegers (Dutch Venture Publishing – oktober)

Ik volgde ooit een schrijfkamp met Emma Zegers en ik wil dus zeker en vast haar allereerste boek lezen. Zeker een vurige NA van eigen bodem en dat wil ik echt niet missen. Lees je dus graag NA, geef deze dan zeker eens een kans! (Alleen al voor die schitterende cover!)

Naar welke boeken kijk jij uit dit najaar? Voor een lijstje van alle verwachte boeken, kijk eens hier!

3 thoughts on “Vijf boeken waar ik naar uitkijk in najaar 2019

  1. Zout uit je ogen lijkt me ook wel de moeite. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me sinds ik gestopt ben met bloggen niet meer zo fel bezighoud met welke boeken er binnenkort gaan verschijnen. Scheelt ook weer een hoop stress, eerlijk gezegd. Want ik ga toch nooit al die leuke boeken kunnen lezen. Ik kijk wel uit naar Het Instituut, de nieuwe Stephen King.

    1. Ah, ik vind het fijn om te weten welke boeken er zo uitkomen. Voor de leesclub is dat ook altijd heel erg handig. O en van de nieuwe Stephen King heb ik ook al gehoord. Hopelijk zal die weer zo goed zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.