Winactie

Verjaardagswinactie | Win 2x een boekenpakket van HarperCollins YA

Je gelooft het of niet, maar gisteren (ik was het zelf helemaal uit het oog verloren, want ik moest naar de tandarts) werd The Confession of a Book Nerd vijf (!) jaar. Hoe dat gebeurd is, kan ik nog steeds niet echt bevatten.

Vijf jaar is best een lange tijd om te blijven bloggen en dat op hetzelfde plekje op het net. Natuurlijk is er zoveel veranderd, maar toch is het nog stiekem telkens hetzelfde. In de loop van de week komen er een aantal leuke artikels online met terugblikken van de afgelopen vijf jaar. Maar vandaag wil ik JULLIE bedanken!

Bloggen doe ik vooral voor mezelf, maar het is nog leuker om te weten dat alles wat ik schrijf door jullie wordt gelezen én dat jullie het ook blijven lezen. Ik wil jullie graag bedanken voor alle geweldige reacties, babbels achter de schermen en eindeloze boekenpraat. Jullie zorgen er telkens weer voor dat ik wil blijven schrijven.

Dus vandaag kan je als trouwe lezers van The Confession of a Book Nerd kans maken op een van de twee pakketten van HarperCollins YA. In elk pakket zitten Koninginnen van Kendare Blake, Schaduw van de Vos van Julie Kagawa en Voor ik je loslaat van Marieke Nijkamp.

Hoe maak je kans?

 • Reageer onder deze post op de volgende vraag: Welk boek in het boekenpakket wil je het liefst lezen en waarom?
 • Deel dit bericht op een van je sociale media. Vergeet me er niet in te taggen (Instagram: @theconfessionofabooknerd | Twitter: @TheConfessionOf | Facebook: @theconfessionofabooknerd)!

Info

 • Deze winactie is mogelijk gemaakt door Agora Books. Dank je wel!
 • De winnaars wordt bekendgemaakt op 30 augustus. Meedoen kan tot 29 augustus middernacht.
 • De winnaars met de overtuigendste reactie kunnen winnen.
 • Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België.

12 thoughts on “Verjaardagswinactie | Win 2x een boekenpakket van HarperCollins YA

 1. Leuke winactie en gelukkige verjaardag! Ik wil eigenlijk graag Voor ik je loslaat lezen. Een hele tijd gelezen las ik namelijk 54 seconden, maar het is er nog niet van gekomen om Voor ik je loslaat te lezen.

 2. Vijf jaar! Wow, meid, crazy.

  Alleszins, ik zou heel graag Schaduw van de Vos lezen. Ten eerste omdat ik een sucker ben voor fantasy, ten tweede omdat het – voor zover ik weet – een fantasy is gebaseerd op Japanse cultuur en mythologie, ten derde omdat – weer, als ik me niet vergis -Kagawa zelf Japanse roots heeft en het in die zin ownvoices fantasy is, en ten vierde omdat ik nóóit eerder iets van Kagawa las en het hoog tijd wordt dat ik dit een keer doe. Pfew, wat een redenen.

  Alleszins, ik heb de laatste tijd veel YA fantasy gelezen, zoals Empress of All Seasons en The Descendant of the Crane en die vond ik zó leuk en ik hoop in De Schaduw van De Vos iets gelijkaardigs te kunnen vinden. Maar dan eindelijk eens in het Nederlands!

  Nog gefeliciteerd met je blog verjaardag!

 3. Gefeliciteerd! Goed bezig! ga zo door! Ik loot graag mee. Ik zou beginnen met Voor ik je loslaat. Deze auteur ken ik nog niet dus daar ben ik heel nieuwsgierig naar. Julia Kagawa ken ik natuurlijk wel, daarvan weet ik sowieso dat het lekker leest.

  1. Wauw gefeliciteerd Audrey! 5 jaar bloggen is inderdaad een hele poos. En wat lief dat je dit met ons wil vieren.
   Zelf ben ik heel benieuwd naar koninginnen. Het boek is mij al heel vaak aangeraden. Maar op een of andere manier kom ik er steeds niet aan toe. Iets met een hard groeiende tbr ofzo…
   Als ik dit win heb ik geen excuus meer en moet ik hem lezen!
   Daarnaast heb ik me voorgenomen om aankomende herfst/winter thrillers een nieuwe kans te geven. Marieke haar boek is denk ik een perfecte kandidaat.

   Ik hoop dat je nog lang met veel plezier blijft bloggen!

 4. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik vind dat je zo’n leuke blog hebt met toffe en creatieve content! Ik doe zelf niet mee, maar ik wens iedereen nog veel succes en jou veel plezier met de komende jaren <3

 5. Proficiat!
  Ik zou heel graag “Voor ik je loslaat” lezen. Ik heb zonet je review erover gelezen en het lijkt me oprecht een boek dat het lezen waard is. Ik ben enorm geïnteresseerd in het onderwerp: mental health. En aangezien in dit boek zelfmoord en een bipolaire stoornis voorkomen, lijkt het me een goede kans om meer inzicht te krijgen in deze onderwerpen. Het verhaal zelf lijkt me ook zeer spannend, dus ik ben echt super benieuwd om het boek eens te lezen, of ik nu win of niet.

 6. Gefeliciteerd!
  Ik zou heel graag Schaduw van de vos willen lezen. Julie Kagawa is mij nog onbekend, maar ik heb al heel veel positieve dingen over haar boeken gehoord.

 7. Gefeliciteerd!!

  Koninginnen heb ik al gelezen als ebook, maar die vond ik zooooo enorm tof dat ik die supergraag in mijn boekenkast zou willen hebben. Schaduw van de Vos wil ik ook nog enorm graag lezen. Ik hou van de verhalen van Julie Kagawa en deze heb ik nog niet. Ik baal nog steeds dat ik niet naar haar toe kon, toen ze in Nederland was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.