Persoonlijk

Update Uruguay | Bye, Bye Uruguay

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik een update postte over Uruguay, maar tja, het was te verwachten dat dit nieuws ging komen natuurlijk.Voorlopig mag geen enkele buitenlandse reis uitgaan vanuit de Universiteit van Gent, maar ook vanuit België.

Ik had het wel voelen aankomen, maar toch hou je nog ergens dat sprankeltje hoop bij je en denk je dat alles wel goed zal komen. Helaas kreeg ik deze week bericht dat voorlopig alle reizen vanuit Universiteit Gent niet doorgaan. En toen werd het echt natuurlijk.

En wat nu?

Dat is natuurlijk de vraag. Aan het begin van elke nieuwe maand herzien ze hun beslissing, maar ik vrees er een beetje voor aangezien ik op 30 juli al zou mogen vertrekken. Ook in Uruguay zijn de scholen gesloten en nemen ze een beetje dezelfde maatregelen als hier in België. Bij hun zijn er nog niet zoveel besmettingen en doden, maar dat kan natuurlijk altijd snel stijgen.

Ik kocht al mijn vliegticket, vulde mijn aanvraag al in bij de Universiteit van Montevideo, maar heb nog geen slaapplaats. Momenteel adviseren ze ons ook om nog geen grote kosten te maken en dat snap ik volledig. 30 juli begint echter al dichterbij te komen, dus ik hoop dat ik snel toch wat duidelijkheid heb. Maar momenteel is het een no-go.

Momenteel dus geen spannende updates meer over mijn buitenlandse studie naar Uruguay, maar ik ben al lang blij dat iedereen in mijn familie en omgeving gezond blijft. Ik hoop voor jullie hetzelfde. <3

2 thoughts on “Update Uruguay | Bye, Bye Uruguay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.