Books

Mijn verjaardagsboekenbuit van maart 2020

Op 13 maart (ja, de eerste dag van de quarantaine) vierde ik mijn twintigste verjaardag. Voor het eerst was het ook een verjaardag die ik dan helaas wat alleen vierde, maar uiteindelijk heb ik eigenlijk best een hele leuke tijd gehad.Vreemd genoeg, kreeg ik deze keer voor mijn verjaardag geen enkel boek?

Maart was echt een beetje een vreemde maand. Tja, hou kan het ook anders?

Recensie-exemplaren

In maart ontving ik geen enkel recensie-exemplaar. Maar ik las deze maand wel ontzettend veel boeken uit m’n eigen kast die er al zeer lang in stonden.

Boekenbonaankoop

Omdat alle boekenhandel sluiten en ze het voor de quarantaine al moeilijk hadden, besloot ik om heel wat boeken voor verjaardagen en een paar voor mezelf te bestellen bij de Brugse Boekhandel. Ik kocht een grafic novel IKO. Opstand van Marissa Meyer. Verder kocht ik nog een boekenbon, drie boeken voor verjaardagscadeautjes en een boek voor mijn mama.

Pre-order

Ik pre-orderde in maart een boek: Aurora Burning van Jay Kristoff en Amie Kaufman. Ik las het eerste deel in november voor een leesclub van Dear Book Nerd Book Club, dus ik kan eigenlijk echt niet wachten om in het vervolg te beginnen. Plus, de cover is om bij weg te smelten.

Welke boeken heb jij gekocht of gekregen in maart?

2 thoughts on “Mijn verjaardagsboekenbuit van maart 2020

  1. Ik mocht in maart twee recensieboeken en twee kringloopvondsten aan mijn collectie toevoegen. We hebben geen kleine zelfstandige boekhandel bij ons in de buurt, wel een Standaard Boekhandel dus ik ga daar vermoedelijk een aantal boeken bestellen. Als ze ze tenminste in de juiste editie hebben want ze moeten wel bij de rest van de serie passen.

    1. Ja, wel dat is ook wel nog een Belgisch bedrijf, dus dat is ook goed denk ik! Het is ook wel een mooie buit van jou in maart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.