Book Nerds, Books

NEW IN | Geweldige boekenbuit van oktober 2018

Ik hou ervan op pakketjes open te maken. Elke keer weer voel ik me als een kind op kerstochtend. Elke keer weer. Deze maand was het dé maand van de pakketjes, want er kwamen zoveel leuke recensie-exemplaren binnen én ik kocht ook een aantal boeken…

Boekenbon-love

Ik kreeg in maart – ja, ik weet het – een boekenbon van lieve Marcia. Maar deze maand heb ik er pas gebruik van gemaakt. Ik kocht er twee boeken mee én had nog eens studentenkorting: dubbel feestje dus! De twee boeken die ik kocht waren: The Handmaid’s Tale van Margaret Atwood en 67 seconden van Jason Reynolds. 67 seconden heb ik onlangs uitgelezen, dus daar komt binnenkort een recensie van online. The Handmaid’s Tale kocht ik omdat Marcia die super goed vond en ik die ook moet lezen voor school.

Why?

Dat vragen normale mensen, maar Book Nerds gaan mij meteen begrijpen. Ik kocht onlangs de boxset van de Shatter Me-serie. Ja, maar Audrey, je hebt die toch al in het Nederlands? Klopt, maar ik wil ze dolgraag eens opnieuw lezen. En in een andere taal is precies de goede aanpak.

Pakketjes in da house!

Ja! Het was een feestje om elke vrijdag thuis te komen, want elke week lag er wel eentje voor me klaar. Zo ontving ik deze maand:

Mermaid van Louise O’Neill, vertaald door Sandra Hessels (en ik hou van haar vertalingen!)

We gaan dit boek overigens lezen voor de leesclub, dus het komt als geroepen dat het in mijn brievenbus zat. Het heeft zo’n sparkling cover en héél veel van mijn boekenvriendinnen zijn er razend enthousiast over. Ik kan dus niet wachten om erin te beginnen.

Engels des doods van Bjorn Van Den Eynde

Het is mijn traditie geworden om elk boekenbeursjaar mijn boek te laten signeren door Bjorn. Ik heb zijn hele Team Mortis-serie gelezen, dus ik kijk er super hard naar uit om in deze te beginnen. Dank je, Baeckens Books.

Truth or dance van Chinouk Thijssen

Dit boek kreeg ik toegestuurd van Clavis omdat ik een interview met Chinouk deed op de boekenbeurs op 2 november. Ik ben er op dit moment in bezig en ik kan echt niet wachten om het uit te lezen. Ik wil al eeuwen eens een boek lezen van Chinouk Thijssen, dus ik ben blij dat ik daar eindelijk eens werk van maak.

Uitzonderlijk van Colleen Hoover

Dit boek stond al eeuwen op mijn verlanglijstje en meteen dat het uitkwam, las ik het uit. Super boek, maar verschrikkelijke cover. Geen idee waarom ze die gekozen hebben, maar ja. Binnenkort komt hier ook een recensie van online!

Welke boeken mocht jij toevoegen aan je boekenkast in oktober?

 

 

 

 

 

3 thoughts on “NEW IN | Geweldige boekenbuit van oktober 2018

  1. knap dat je je boekenbonnen zolang kunt bewaren hahaha. Die van mij zijn echt binnen 10min na ontvangst gebruikt hihi. Leuke boeken heb je ervan gekocht! Nieuwe boekjes krijgen is toch gewoon Zo leuk! Zelf mocht ik ook echt een leuk aantal nieuwe boeken verwelkomen in oktober – mijn oktober haul is op de blog te vinden, het is misschien wel iets teveel om hier op te noemen hihi 😉

  2. Tof hé, die pakketjes. Het blijft echt aanvoelen alsof ik het hele jaar door verjaardagscadeautjes krijg toegestuurd. In oktober won ik twee boeken, kreeg 3 recensie-exemplaren toegestuurd (Het is ingewikkeld, Het meisje in de toren en Dichtgedachten voor geluk) en kocht er zelf drie (de Kraaien duologie en Niet Nu Laura)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.