Books

Mijn ik-beloon-mezelf-alweer-voor-mijn-examens boekenbuit van juli 2020

In juni had ik eigenlijk al best een grote boekenbuit. Ik wilde mezelf vaak belonen voor mijn harde werk na een examen, maar in juli had ik ook een beetje last van hetzelfde fenomeen. In de eerste week van juli kreeg ik m’n examenresultaten (yey, voor alles geslaagd!) en dat vroeg dus ook om een (klein) cadeautje voor mezelf. Bij deze: mijn boekenbuit van juli.

Cadeautjes voor mezelf

Ik hou ervan om mezelf zo af en toe eens te verwennen. (Want hé, als niemand het doet, moet je het zelf doen.) Ik kocht You Should See Me in a Crown van Leah Johnson. Bovendien wordt deze fijne contemporary door een zwarte auteur ook het leesclubboek van augustus, dus het kan eigenlijk niet beter.

Ik kocht ook nog twee boeken tweedehands. Tja, ik kon het gewoon niet weerstaan. Ik mocht Crescent City van Sarah J. Maas (in hardcover) en To Kill a Kingdom van Alexandra Christo toevoegen aan mijn boekenkast. Ook kreeg ik (omdat corona ertussen kwam) eindelijk ook mijn boeken die ik al een tijdje geleden had gekocht: Over Wezenloze Zielen van Merel De Keyzer en A Court of Thornes and Roses van Sarah J. Maas.

Ebooks

Deze maand kocht ik ook enkele ebooks, omdat ze eigenlijk best goedkoop waren (meestal €0,99). Als ik dus nog op uitwisseling ga vertrekken dan ga ik een mooie voorraad boeken op mijn ereader hebben. Ik kocht:

  • Read with Pride van Lucy Powrie
  • Only Mostly Devastated van Sophie Gonzales
  • Empire of Sands van Tasha Suri
  • Good Luck Girls van Charlotte Nicole Davis
  • The Flat Share van Beth O’Leary
  • Ayesha at Last van Uzma Jalaluddin
  • The Long Way to a Small Angry Planet van Becky Chambers

Vervolgmania

Ik las begin juli Vicious van V.E. Schwab uit, dus ik kocht meteen het vervolg Vengeful. Ik ga er dus binnenkort in beginnen!

Welke boeken kocht jij in juli?

3 thoughts on “Mijn ik-beloon-mezelf-alweer-voor-mijn-examens boekenbuit van juli 2020

  1. In juli kreeg ik vooral veel boeken cadeau voor mijn verjaardag (Joepie!) maar ik kocht er zelf ook enkele hoor. Mijn favoriet is Harry Potter & the Philosopher’s Stone die ik eindelijk via AwesomeBooks in de hardcover editie kon aanschaffen. Ik betrap mezelf er nog steeds af en toe op dat ik glimlach wanneer ik zie dat die boeken nu wel mooi bij elkaar passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.