Book Nerds, Books

Mijn grote boekenbuit november 2020

In november liet ik me een beetje gaan. Ik kocht wat bij Fairyloot, kreeg een aantal leuke recensie-exemplaren en ging eindelijk een boek ophalen waar ik al maanden naar uitgekeken had.

November was een blije maand voor mijn boekenkast. Ik mocht heel wat leuke boeken aan mijn kast toevoegen (en daar ben ik heel erg blij mee). Ik kocht ook een aantal boeken als kerstcadeautje (dus die tel ik maar even niet mee).

Uit de bibliotheek

Ik moest voor school De Opgang, het nieuwste boek van Stefan Hertmans lezen, dus die reserveerde ik meteen in mijn bibliotheek. Toen ik mijn boek ging ophalen, moest ik natuurlijk ook even kijken welke andere boeken de bibliotheek in de aanbieding had. Ik nam Dit is best wel een episch liefdesverhaal van Kacen Callender, Cinder & Ella van Kelly Oram en Reisbureau Wereldvreemd van L.D. Lapinski met me mee naar huis.

Recensie-exemplaar

Ik kreeg van Zomer & Keunig een prachtig exemplaar van Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur. Ik deed op 7 december mee met de blogtour en mijn recensie kan je hier lezen.

Fairyloot-slip

Ik had al een paar weken geleden de aankondiging van de luxe gesigneerde set van The Ember Quartet van Sabaa Tahir gezien, maar toen had ik al besloten dat ik dat veel te duur vond. Toen het echter puntje bij paaltje kwam, drukte ik toch maar op ‘purchase’. De boeken zouden in februari verzonden worden, dus ik kijk er nu al reikhalzend naar uit.

Steun je lokale boekhandel

Ik ben in november bijna elke week binnengestapt in de Brugse Boekhandel. Ik kocht er mijn spulletjes voor de Secret Santa van de leesclub, kocht er ook al een paar kerst- en geboortecadeautjes en ik vergat terwijl mezelf ook niet. Ik had al maanden Apocalyps van Marisa Meyer besteld en na heel wat vertraging kon ik hem eindelijk ophalen in de boekhandel. Ik heb nu al zoveel zin om de serie te herlezen na mijn examens.

eBook-tijd

Ook kocht ik deze maand terug wat eBooks die ik voor een prikje kon kopen op Kobo:

 • Incendiary van Zoraida C├│rdova
 • Legendborn van Tracy Deonn
 • The City We Became van N.K. Jemisin
 • Girls of Paper and Fire van Natasha Ngan

Wat kocht/kreeg/leende jij in november?

4 thoughts on “Mijn grote boekenbuit november 2020

 1. Ooh legendborn! November was voor mij een beetje stilte voor de storm. Ik kocht maar 1 boek in november (the invisible life of Addie Larue),maar begin december heb ik dat helemaal ingehaald (oeps). Er staan ook heel wat boeken (eigenlijk bijna alleen maar boeken) op mijn verlanglijstje voor de feestdagen dus dat beloofd

  1. Ha, ik ken die stilte voor de storm wel. Het is altijd een struggle om je in te houden. Welke boeken kocht je al in december?

   1. Inderdaad ­čśÇ . Ahum heb je even: Grown ( Tiffany D. Jackson), De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle ( Stuart Turton), It Only Happens in the Movies ( Holly Bourne) en een pre-order.

    1. OOO It only happens in the movies is een van m’n grootste favorieten! Naar de andere twee ben ik zelf ook heel erg benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.