Book Nerds, Books

Mijn geweldige Book Haul – mei en juni

Weet je, ik had nooit in mijn heel blogbestaan gedacht dat ik zoveel pakketjes in één week zou ontvangen. Laat staan dat terwijl ik mezelf een book ban heb opgelegd, de stapel boeken in mijn kamer groeit en groeit.

Ik kan het niet helpen, maar wat hierboven staat is verschrikkelijk waar. Sinds ik een pro geworden ben ik netwerken voor één van de belangrijkste dingen in mijn leven op dit moment, heb ik het ontzettend druk en krijg ik heel wat interessante mails waarover je over een paar maanden misschien iets van gaat horen. *evil face
Maar vandaag deel ik mijn immense Book Haul met maar liefst 10 boeken, waarvan ik er 2 zelf kocht… Ahumm.

De Armentrouts

In mei deed ik mee aan de leesclub van Val voor mij op Hebban. Ik hou echt van leesclubs en sinds de vernieuwing van de leesclubs op Hebban zijn ze online echt heel leuk geworden. (Benieuwd naar wat ik ervan vond? Lees mijn recensie hier!) Helaas dacht ik dat Val voor mij het 3de boek in de reeks was, maar dat bleek eigenlijk Blijf bij mij. Dus die kocht in de Carrefour voor 9 euro, gewoon omdat mijn love voor Jennifers boeken zo groot is! IMG_1157[1]

Op 7 mei, de dag van de YA-sleepover, bestelde ik ook deel 3 en 4 van de Lux-serie, Consequenses van Jennifer L. Armentrout. Ik was verliefd op deel 1 en 2, die praktisch Twilght met aliens zijn. Maar zoals je wel al eens doorhad als een lezer van The Confession of a Book Nerd, heb ik een ontzettende zwak voor goedgeschreven zoetsappige boeken.

Het geweldigste pakketje ooit en wat erna kwam

Ik denk dat ik nog nooit zoveel boeken tegelijk heb gekregen in heel mijn leven. Echt waar. Ik had net mijn frans examens achter de rug en zat thuis lui even te bekomen, toen de bel ging. Verbaasd opende ik de deur. Daar gaf de postbode me een heel zwaar pakketje. Eigenlijk verwachtte ik maar één sciencefictionboek, Staalhart van Brandon Sanderson, omdat ik daar een mailtje over had gekregen twee weken geleden.

IMG_1164[1]
De letters van van Staalhart zijn zo aaibaar!

Maar toen ik het open deed zat Staalhart er niet in maar 3 totaal andere boeken. Zo kreeg ik DIMILY van Estelle Maskame, een vooruitexemplaar van Extreem eenzaam en ver weg van Kate Ling en De meisjes van Emma Cline van L&M Books. (DIMILY heb ik ondertussen al uitgelezen en AAAAH!) Een kleine 4 dagen later had ik ook nog eens van dezelfde uitgeverij Staalhart in mijn brievenbus.

Je merkt het al

Op 15 juni was Hebban vertegenwoordigd op de boottocht met Estelle Maskame. Helaas voor mij kon ik er niet bij zijn wegens mijn examens. Maar lieve lieve Lindy van de Hebban YA-Club van de 10, had een exemplaar voor me aan de kant gehouden en laten signeren. Zoals je ziet heb ik er nu twee. Dus wie kan raden wat daarmee gaat gebeuren? 😉

Winnen is geweldig

Op Disney, Dreams & Books won ik onlangs het boek Alles wat je lief is (Everything, Everything) van Nicola Yoon. Dit boek stond al zo lang op mijn wishlist dat ik echt stuiterblij was toen ik vernam dat ik het boek had gewonnen. Echt. De vormgeving vanbuiten als vanbinnen is zo mooi! I’m in love! IMG_1165[1]

Hoeveel lieve mensen je niet leert kennen

Sinds ik Dear Book Nerd Book Club heb opgericht, heb ik de leukste tofste enthousiaste mensen leren kennen. Ze zijn werkelijk dé Belgische Book Nerds waarvan ik altijd had geloofd dat ze hier ook bestonden. Zo heeft één van de meest fanatieke YA-lezers van mijn Book Club van het America Book Expo een gesigneerde ARC van Futhermore van Tahereh Mafi meegebracht! Ik heb hem nog niet in mijn handen (tijdstekort om even te gaan), maar daar komt deze maand verandering in! Op de YA-sleepover kreeg ik dan van Marcia van Oog op de toekomst het goddelijke boek waarnaar ik al een hele tijd opzoek was: Abandon van Meg  Cabot. Zoals ik al zei de Dear Book Nerds zijn de geweldigste mensen ooit!

Welk boek zouden jullie het eerst lezen?

14 thoughts on “Mijn geweldige Book Haul – mei en juni

  1. Ja, weet ik! Ik vind het echt erg dat ik er nog niet om ben geweest, maar ik heb het zo druk gehad met m’n examens! Misschien kan ik er wel donderdag al omkomen?

   1. Ja ik ben ook nog maar klaar met examens dus ik snap je haha! Donderdag kan ik enkel in de voormiddag tot 11u en ’s avonds ergens maar ik heb geen idee wanneer ik weer thuis ben dus dat is misschien wat lastig .. Ik stuur je nog een berichtje op facebook!

  1. Hi, bedankt! Op dit moment ben ik zelfs bezig Staalhart te lezen! Het is wel anders dan wat ik gewend ben, maar het bevalt me wel. ? En btw ik verslind echt de boeken van Jennifer Armentrout! Heb je al de nieuwe serie gelezen die uit is gekomen bij HarperCollins in het voorjaar? Die is echt geweldig! Op sommige vlakken nog beter dan de Lux! ?

 1. Onverwachts tweemaal hetzelfde boek … ik had het onlangs ook voor en besloot toen om een winactie te organiseren. Ondertussen ben ik ook volop prijzen aan het verzamelen zodat ik in augustus mijn 10 verblogdag (ja, ik heb net even een woord uitgevonden) feestelijk kan vieren.

  1. Nou, grappig om te zeggen, ik ben ook wat boeken aan het sparen voor mijn blogverjaardag in augustus! En ik kon er echt niet aan doen dat het boek plots dubbel in mijn brievenbus zat, dus dan wordt er nu toch nog iets leuks mee gedaan!

  1. Ikzelf heb het nog niet gelezen, maar deze zomer gaat het er zeker van komen. De Engelse titel van het boek is Everything Everything en het heeft hele goede recensies gekregen, dus ik ben wel benieuwd! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.