Books

Mijn boekenverlanglijstje voor 2015!

Ja, het 2014 loopt bijna ten einde… En moet je dus uitkijken naar wat je allemaal gaat doen in 2015! Vorige week hebben jullie al mijn non-boekverlanglijstje kunnen aanschouwen dus nu zet alle boeken op een rijtje waarnaar ik met meest verlang.

De nieuwe grafic novel van Twilight (New Moon) van Stephanie Meyer, getekend door Young Kim. Twilight is één van mijn favoriete boeken en ik hou enorm veel van de films. Maar in de films is er veel weggelaten of bijgevoegd en deze grafic novel is geheel waarheidsgetrouw aan het boek. Cool hé!
The Heir van Kiera Cass zal echt de topper worden van 2015! Zoals jullie al weten ben ik een enorme fan van The Selection en ben ik naar het Best of YA- event geweest om Kiera Cass te ontmoeten. Dit boek is dus een echte must read voor mij!

De IJzerlegendes van Julie Kagawa staat zeker ook op mijn lijstje! De IJzerlegendes is een verzameling van alle kortverhalen van The Iron Fey serie. Je kon de verhalen al eerder downloaden, maar lezen op een scherm is nog altijd anders dan in een boek, niet waar?

Tweedehands Vleugels van Vanessa Gerrits. Dit boek is wel al een tijdje uit, maar toch verlang ik om dit boek te lezen! Nadat ik Vanessa Gerrits’ kortverhaal ‘Gekochte dagen: Wie betaalt de Lazarusprijs?‘ had gelezen, heb ik wel zin gekregen om meer te lezen…

Angel Fever van L.A Waetherly staat al een lange tijd op mijn verlanglijstje. Angelfever is het derde deel van een trilogie (waarvan ik de eerste twee delen in het Nederlands heb gelezen), maar in het Nederlands geven ze die niet meer uit. Dus ik ben al een tijdje naar het boek opzoek. In 2015 zal ik hem zeker lezen!

Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Toen ik eens bij de verwachte boeken van Blossom Books piepte, sprong er een erg leuke uit. Het verhaal trok me erg aan en was dus meteen verkocht. Momenteel loopt er een winactie om voor dat boek een cover te ontwerpen. Ben benieuwd, jullie niet?

Ik ben een enorme fan van Joss Stirling. Ik kijk dan ook uit naar de Nederlandse publicatie van Misty Falls, het vierde deel van de Soulmates serie. (I love the BOOKS!)Futhermore van Tahereh Mafi. Tahereh Mafi is werkelijk één van mijn favoriete schrijfsters. Dit boek is eigenlijk een kinderboek, maar toch wacht ik met veel spanning op het resultaatAfbeeldingsresultaten voor furthermore .

I Was Here van Gayle Forman is echt een must read voor 2015! Ik heb enorm veel genoten van Vuurvliegjes en Als ik blijf (Formans andere boeken), dus kijk ik er erg naar uit om dit boek te lezen. Hopelijk is het boek niet zo’n teleurstelling als Haar dag en Zijn jaar.Afbeeldingsresultaten voor I was here gayle forman

Abandon van Meg Cabot wil ik al heel lang lezen. Het verhaal van Persephone en Hades is altijd intrigerend!  Ik heb al in verschillende boekenwinkels gekeken, maar geen één leek het boek te verkopen. Dus ik denk dat ik maar eens ga kijken op Book Depository.

Welk boek staat op jouw verlanglijstje?

4 thoughts on “Mijn boekenverlanglijstje voor 2015!

  1. oeiii wat een leuke boekenlijstje !!!! <3 ik ben zelf nog op zoek naar leuke boeken om te lezen ( ook voor op de vakantie ) … ik ga proberen de delen van hunger games te lezen en natuurlijk ook de mazerunner wil ik gaan lezen!! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.