Book Nerds, Books

De 3 topboeken van 2014

Ja, het jaar loopt bijna ten einde en dan moeten we toch eens terugblikken op de leuke momenten van 2014. ( Books of course!)

 1. Vertrouw Me – Tahereh Mafi
  In mijn eerdere berichten kun je lezen dat Tahereh Mafi écht mijn favoriete schrijfster is. Vertrouw Me was dan ook één van de hoogtepunten van 2014, want ik mocht namelijk naar de Huwelijksreceptie van Tahereh en Ransom die georganiseerd was door Blossom Books. Dus dit boek heeft wel speciale herinneringen bij mij achtergelaten.
  Maar waarom hou ik nu zo veel van haar boeken? Haar schrijfstijl maakt haar boeken uniek, net zoals ze gedaan heeft in Vertrouw Me. Ik hield ervan hoe het hoofdpersonage gegroeid is in de verschillende boeken. De serie is gewoon mijn favoriet en er zijn niet veel boeken die dat gevoel evenaren.
 2. Endgame, de Opdracht – James Frey en Nils Johnson-Shelton
  Ja, ik ben een echte fan van Endgame! Boeken die speciaal zijn geschreven en dan nog op de kop toe een fantastisch verhaal vertellen, veroveren meteen mijn hart. Endgame verdient absoluut een plaatsje in mijn favorieten. Waarom? Dat kun je hier lezen.
 3. Heldin van de duisternis, Herfstroos – Abigail Gibbs
  Ik heb enorm genoten van het eerste deel in de serie Heldin van de duisternis, Violet en van Herfstroos nog meer. Ik hou van de fantasiewereld die Gibbs schetst in Violet en Herfstroos. De boeken zijn duister en romantisch, geheel mijn smaak dus. Het gebeurt behoorlijk vaak dat ik mijn favorieten boeken opnieuw lees en bij deze serie is dat zeker het geval! Een aanrader voor iedereen!

Natuurlijk heb ik nog meer boeken gelezen dit afgelopen jaar! Maar helaas moest ik toch mijn top 3 geven… Welke boeken zijn jouw top 3 van 2014?

2 thoughts on “De 3 topboeken van 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.