Books

Ik ben trots op mijn bescheiden boekenbuit van februari 2021

Het is geen geheim dat ik de afgelopen jaren best al wat boeken heb verzameld. Ja, ook wel gelezen, maar vooral ook verzameld. In januari had ik een immense boekenbuit en gelukkig kon ik mezelf toch wel inhouden vorige maand. Ik laat je zien welke boeken erbij kwamen in mijn boekenkast.

Recensie-exemplaren

De boekhandels in Nederland zijn nog altijd dicht, dus heel wat boeken die ik normaal in februari had verwacht zijn allemaal opgeschoven. Ik kreeg dus alleen (heel onverwachts) De IJzerraaf, het nieuwste boek van Julie Kagawa opgestuurd.

Woensdagavond om 20u interview ik trouwens Julie Kagawa via Zoom! Jij kunt er ook bij zijn. Gratis inschrijven kan via deze link.

Tweedehandsjes

Ik kocht tweedehands Let’s Talk About Love van Claire Kann en A Quiet Kind of Thunder van Sara Barnard. Dit waren beide twee boeken die al een tijdje op mijn verlanglijstje stonden.

Nieuwe vervolgen

Ik heb er nu wel een gewoonte van gemaakt dat als ik een goed boek heb gelezen en het vervolg ook beschikbaar is, ik die ook meteen bestel. Anders verlies ik het zo snel weer uit het oog en maak ik de serie nooit af. Ik kocht dus The Dragon Republic van R.F. Kuang omdat ik The Poppy War zo goed vond en natuurlijk mocht ook A Vow So Bold and Deadly van Brigid Kemmerer niet ontbreken. Dat laatste boek verscheen al in januari, maar had wat vertraging opgelopen bij de post.

Maart zal hoogstwaarschijnlijk wel een reuzeboekenbuit zijn, want ik ben dan jarig én ik verwacht een aantal leuke pakketjes.

Welke boeken kocht/kreeg jij in februari?

4 thoughts on “Ik ben trots op mijn bescheiden boekenbuit van februari 2021

  1. Naar De Ijzerraaf en Let’s talk about love ben ik ook heel benieuwd! In februari kreeg ik The Devouring Gray en Instant Karma. Ik kocht: de nl-editie van Addie LaRue, De erfenis en 2 jeugdboeken van de serie Like-Me. Een redelijke buit dus haha.

  2. Ik heb me alvast aangemeld voor het interview en ga proberen kijken en supporteren voor jou. In februari kocht ik zelf één boek en kreeg ik er drie dankzij de Valentijn Swap van Kwante. Spoiler Alert van Olivia Dade las ik ook diezelfde maand en dat bleek vervolgens mijn favoriet te zien van februari.

    1. O yey! Ik ben zo blij dat je erbij gaat zijn! Zin in! Ik ben nu wel echt benieuwd geworden naar Spoiler Alert eigenlijk. Ik zet het op mijn lijstje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.