Book Nerds, Books

Deze boeken wil ik nog graag uitlezen voor het einde van 2018

Het lukt me meestal nooit om alle boeken te lezen die ik wil, want december is een drukke maand vol feestdagen, examens en nog meer. Maar toch heb ik weer een lijstje gemaakt met boeken die ik graag wil uitlezen voor het einde van het jaar.

Op mijn Goodreads Reading Challenge moet ik nog 9 boeken lezen. Negen klinkt misschien niet zoveel, maar ik ben er haast zeker van dat ik dit jaar mijn Reading Challenge niet ga halen. 7 januari start ik met m’n examens en ik weet nu al dat ze dodelijk zullen zijn. Ik ben dus benieuwd of het nog gaat lukken. Wie weet? Maar deze boeken staan nog op mijn to read-lijstje:

Mermaid – Louise O’Neill

Ik moet dit boek sowieso lezen voor een leesclub van Dear Book Nerd Book Club op 8 december, dus deze zal ik zeker en vast nog uitgelezen krijgen. Ik kijk al eeuwen uit om dit boek te lezen en ik heb ook helemaal fan van de cover.

Hero at the fall – Alwyn Hamilton

Ik begon dit boek deze week, maar het is nogal een dikkertje. Ik hoop dus dat ik op een bepaald moment het boek niet ga laten liggen terwijl ik halverwege ben gewoon omdat ik geen tijd meer heb. Het is het slotdeel, dus ik zou het wel graag uitlezen in december!

Truth or Dance – Chinouk Thijssen

Ik heb echt het gevoel dat ik in honderd boeken tegelijk bezig ben en ik hou er eigenlijk niet van. Ik lees liever een boek goed, dan honderd tegelijkertijd. Ik ben bij dit boek halverwege, dus ik snap eigenlijk niet waarom ik het maar laat liggen. Schandalig, Audrey. Dit boek ga ik zeker – ja, zeker – uitlezen in 2018.

Weet je, ik hou het voorlopig op drie boeken. Ik wil mezelf niet teleurstellen als ik mijn hele lijstje zelfs niet heb kunnen uitlezen. Maar ik ben benieuwd of ik er toch nog meer zal lezen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.