Books

De giga januari-boekenbuit!

Het was misschien niet zo’n goed idee om met de leesclub een ruilbeurs te houden, want ik nam officieel meer boeken mee naar huis dan dat ik meehad… Oeps. Ook had de leesclub de mooiste verrassing voor me en daar ben ik nog steeds niet goed van!

Op deze foto zie je de inhoud van een hele speciale boekenbox. Op de verjaardag van de leesclub – 20 januari – hebben namelijk bijna alle aanwezigen samengelegd voor een aantal cadeautjes voor me. Ik huilde (bijna) toen ze de doos aan me gaven en ik het opendeed. Het zal vol prachtige lieve brieven, boeken, boekige cadeautjes zoals bladwijzers, een unieke kalender van de leesclub, een mok, boterbier,… Ik kan het gewoonweg niet allemaal opnoemen en steeds als ik naar de doos kijk word ik super gelukkig. Dus nog eens bedankt aan iedereen. Jullie zijn de geweldigste mensen ooit.

Heel veel boeken heb ik dus op 20 januari aan mijn boekenkast mogen toevoegen! Hier zijn de cadeautjes:IMG_3723[1].JPG

Op de rand en Over de grens van Katie McGarry

Deze zaten in de boekenbox! Het zijn al wat oudere boeken, die ik eigenlijk ook al lang wou lezen. Het schijnen echt goede boeken te zijn, dus daar ben ik echt héél erg benieuwd naar. Ook is het leuk dat het meteen de hele serie is, want dan kan ik ook doorlezen! Dank je wel, Liesbet!

Because you love to hate me van diverse auteurs

Dit boek staat al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje en Liesbet wist dit echt heel erg goed. Ik ben ontzettend fan van de auteurs die hieraan hebben meegeschreven en ik kijk er dus echt heel erg naar uit om een kortverhaal van hen te lezen. Het concept van het boek is ook heel erg leuk, dus ik kan niet wachten tot al mijn schoolboeken uitgelezen zijn…

Anna & The French Kiss, Lola & The Boy Next Door en Isla & The Happily Ever After van Stephenie Perkins

Alhoewel ik niet zo’n fan was van Stephanie’s horrorboek, heb ik Anna & The French Kiss helemaal verslonden. Ik vond het dan ook super jammer dat de uitgeverij besloten had om de rest van de serie niet meer te vertalen. Ik mocht deze hebben van Chiara en ik ben er nog steeds zo zo zo hyper blij mee!

The Becoming of Noah Shaw van Michelle Hodkin

Ik heb de serie van Mara Dyer verslonden. Jammer genoeg besloot ook deze uitgeverij het laatste deel niet meer uit te geven. Zo jammer! Het is zo’n prachtserie! Gelukkig bestaat er dan nog altijd iets als Engels. Dit boek hoort een beetje bij de Mara Dyer-serie, maar is verteld vanuit het standpunt van Noah Shaw. Ik ben zo benieuwd naar dit boek, duizend hartjes voor Chiara…

Lords of The Underworld van Gena Showalter

Van Nancy kreeg ik twee boeken uit de Lords of The Underworld-serie van Gena Showalter. Ik las dat het boeken zijn met (sexy) vampiers, dus ik denk dat dat wel in mijn straatje past. De boeken hebben ook een leuke pocketvorm en zijn dus handig om mee te nemen! IMG_3709[1].JPG

Hazelwoud van Melissa Albert

Ik mag voor Hebban We Love YA een Hot-or-Not doen over dit boek. Ik kreeg vorige week dus een prachtige hardcover in mijn brievenbus. Dat boek staat ook al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje en ik ben echt héél benieuwd of dit boek z’n verwachtingen gaat kunnen waarmaken. We shall see! Maar voor nu: al ontzettend veel pluspunten voor de uitvoering! IMG_3720[1].JPG

Koningsval van Victoria Aveyard

Dit boek kreeg ik vorige week vrijdag als recensie-exemplaar in de bus. Een jaar geleden las ik het tweede deel (die recensie kan je hier lezen) en die vond ik echt héél erg goed! Ik heb dus heel lang moeten wachten op het vervolg, maar ik denk dat het het helemaal waard zal zijn. Ik kan dus niet wachten om in die te beginnen! IMG_3725[1].JPG

Welke boeken heb jij met trots aan je boekenkast mogen toevoegen?

 

 

 

 

2 thoughts on “De giga januari-boekenbuit!

  1. Haha, mijn aanwinsten sloegen ook een ‘beetje’ de pan uit dankzij de Leesclub. Echt erg vind ik dat niet hoor want ooit gaat het me echt een keertje lukken om al die boeken te lezen. Zo blij om te zien dat de crate je gelukkig maakte. Ik was toen we richting station vertrokken nog aan het denken dat je ’s avonds nog zou kunnen nagenieten tijdens het lezen van je kaartjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.