Dear Book Nerd Book Club

Vandaag werd mijn leesclub 2 jaar!

Wat ben ik een trotse mama. Oké, ik ben dan soms wel de jongste van de bende, maar vandaag voelt het precies alsof ik zelf een beetje jarig ben. TWEE JAAR! Kun je het geloven? Nee, ik ook niet!

De tijd vliegt zo snel! Té snel, want het voelt nog steeds aan alsof ik nog maar even bezig ben leesclubs voor te bereiden. Maar ja, twee jaar. Ik ben er nog steeds niet goed van.

My little baby

Dear Book Nerd Book Club is in twee jaar ontzettend gegroeid. Op 16-01-2016 hielden we onze eerste leesclub en ik was toen nog nooit zo zenuwachtig geweest. Ik had alle mensen die kwamen nog nooit in mijn leven ontmoet én ik had zelf nog nooit een leesclub bezocht. Tja, een gegarandeerd fiasco? Blijkbaar niet, want op 20 januari 2018 komen er ook nog heel veel mensen die er op diezelfde memorabele dag waren. Natuurlijk zijn er in die twee jaar ook heel veel nieuwe gezichten bijgekomen. En dat maakt me ontzettend blij!

Ugly duckie

Onze leesclub is nog steeds een van de weinige ‘organisaties’ die iets organiseert in België over YA en dat vind ik nog steeds heel erg jammer. Brugge is voor de meeste mensen niet de best bereikbare plaats, maar toch reizen sommigen drie (!) uur om toch bij een leesclub te zijn. Uitgeverijen missen nog steeds dat signaal dat er hier in België ook veel enthousiaste lezers zitten. Toch ben ik heel blij dat ik al talloze mensen heb kunnen blij maken met de eventen die ik heb georganiseerd in naam van Dear Book Nerd Book Club.

Op het programma!

Whahaha! Ik heb zoveel geweldige plannen voor 2018 en één daarvan is onze website! Ja, je hoort het goed! Een website! Daar ga je online leesclubs kunnen volgen, aan winacties meedoen en recensies lezen van onze leesclubbers! Ook hebben we weer een sleepover gepland met een leukste thema ever, dus dat wordt heel erg geweldig…

 

 

5 thoughts on “Vandaag werd mijn leesclub 2 jaar!

  1. Mijn treinkaart ligt al klaar. Een trolley met ruilboeken eveneens. Ik ga echt de komende dagen volop rusten in de hoop dat ik zaterdag wat meer in vorm ben. Gelukkig kreeg ik van de huisarts toestemming om naar Brugge te komen op voorwaarde dat mijn gezondheid niet verergerde. Dat die tweede antibiotica-kuur dus maar snel begint te werken.

    1. Ik hoop dat je snel beter wordt! <3 Het zou echt tof zijn moest je erbij kunnen zijn 🙂 Ik steek een kaarsje voor je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.