Book Nerds, Dear Book Nerd Book Club

Wie komt er ook naar de Verdwenen-leesclub?

Het is weer zo ver! Dear Book Nerd Book Club gaat weer een geweldige leesclub houden en deze keer gaan we een kersverse standalone lezen van een gloednieuwe YA-uitgeverij!

Bijna is er  om de twee maanden wat te doen bij Dear Book Nerd Book Club. Toch moet ik eerlijk bekennen dat om de twee maanden toch niet echt zo goed gelukt is, want dit najaar hebben we geweldige dingen op de planning staan. (Bijna elke maand iets!) Over sommige dingen mag ik voorlopig nog niet zeggen, maar het wordt geweldig én mijn grootste dromen komen uit. Jawel, ik overdrijf echt niet.

Zoals je al hebt zien voorbijkomen, komt Julie Kagawa op 1 oktober (zaterdag, dus!)  naar België en ben ik degene die de grote eer heeft om deze fantasy-koningin te interviewen. Dus zin om haar ook te ontmoeten? Kijk dan snel even hier!

VerdwenenWe lezen!

Wij gaan het boek Verdwenen van Tara Altebrando lezen! Het is een gloednieuw boek dat pas op 15 oktober uitkomt bij de nieuwe imprint van Uitgeverij Leopold, Young & Awesome. Het boek is een standalone en schijnt verschrikkelijk spannend te zijn. Dankzij WPG Uitgevers België mag onze leesclub 5 exemplaren van het boek weggeven! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Over het boek:

Elf jaar geleden verdwenen zes kinderen. Ze werden nooit gevonden. Nu komen er vijf terug – zonder één herinnering aan de afgelopen elf jaar.
Avery is vijftien als het onvoorstelbare gebeurt: de vermiste kinderen keren ongedeerd terug. Allemaal, behalve haar broer Max. En geen van hen kan zich herinneren wat er is gebeurd, wie hen heeft meegenomen of waar ze al die tijd geweest zijn. Samen met de teruggekeerde Lucas zet Avery alles op alles om het mysterie op te lossen.


Info! 

12 november van 16u tot 17u 30 

@ Brugse Boekhandel, Dijver 2 

Deelnemen

Heb je het boek gelezen in het Engels of koop je het boek liever zelf? Dan kun je ook gewoon komen! Stuur een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com of laat iets weten door het onderstaande contactformulier in te vullen, dan weet ik dat je komt.

Kansmaken op een leesexemplaar

Wil je graag kansmaken op een gratis boek? Dan is dit wat je moet doen:

 1. Stuur een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com of vul het onderstaande contactformulier in en vertel waarom jij het boek zou moeten winnen.

VOORWAARDEN

 • Indien je een exemplaar wint, ben je aanwezig op de leesclub op 12/11.
 • Gelieve het boek helemaal uit te lezen als je naar de leesclub komt. (Het boek komt pas uit rond 15 okt. Kijk dus goed of je genoeg tijd hebt om het boek uit te lezen!)

  Je kan je kansmaken op het boek t.e.m 5 oktober. Op 6 oktober krijgen de winnaars een persoonlijk bericht.

  Wie komt er ook naar de leesclub?

   

  6 thoughts on “Wie komt er ook naar de Verdwenen-leesclub?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.