Book Nerds

When you meet a new boyfriend! #1

Laten we zeggen dat ik op dit moment alleen fictieve crushes heb. En zoals de meeste meisjes kun je altijd wegdromen bij de aanblik van de schijnbare perfecte jongen.

In deze nieuwe reeks blogposten kun je mijn favoriete mannelijke personages ontmoeten. Heb je de boeken nog niet gelezen? Dan kunnen er misschien spoilers in mijn tekst staan…

Naar aanleiding van de Grisha Read-a-long van Blossom Books laat ik jullie kennismaken met één van mijn favoriete karakters uit de trilogie: Nikolai. Als je hem nog niet tegen bent gekomen in deze spannende serie, dan is het misschien niet het moment om verder te lezen!

Waar heb ik zijn telefoonnummer gelaten?

Eerlijk is eerlijk. Van deze chille gast wil je echt zijn telefoonnummer hebben. Als het niet is om een kusje te stelen is, wil je wel dat hij je vermaakt met zijn eeuwige humor. Nikolai is een personage die je in elk boek wilt tegenkomen. Hij is de eeuwige held en heeft bovendien ongelofelijk veel humor. Jammer dat hij niet gewoon uit het boek kon springen. Deze verrassende jongen zou écht een vriend voor het leven zijn.

Naar waar gaan we op onze eerste date?

Aangezien Nikolai bijna alles tot beschikking heeft, verwacht ik iets super origineel. Maar omdat eenhoorns niet bestaan in Ravka, zal het geen eenhoornrijden worden. Jammer. Toch zijn er nog talrijke dingen die je zou kunnen doen: een wandeling en diner in de koninklijke tuinen of we gaan gewoon eten hoog en droog boven de wolken.

Gaan we voor een tweede date?

OF COURSE! Op één of andere manier hoop ik dat Leigh hem  stiekem in haar nieuwe boek heeft geschreven. Al denk ik dat de kans behoorlijk klein is. (Maar deze  Book Nerd is hoopvol!)

www.thegrishaverse.wikia.com

Onze eerste selfie

Ik ga, denk ik, voor een romantische foto. Waarschijnlijk in één of andere grijstint en we staan er dan waarschijnlijk allebei grijnzend op. Lekker cliché, maar o zo mooi.

The Happily Ever After

Oké, ik ga echt niet beginnen fantaseren wat er na zou kunnen komen, want dat zou echt sneu zijn. Toch vond ik het wel leuk om dit artikel eens te schrijven. De meeste jongens waarover je in boeken leest zijn ZO perfect en op een manier zorgt dat er wel voor dan mensen hoge eisen gaan stellen.

Niemand is perfect, maar in sommige boeken lijkt alles zo onwerkelijk. Daarom ben ik sinds ik Ik Geef Je De Zon van Jandy Nelson heb gelezen, verrassend blij dat er ook boeken bestaan waar het personage zich ook twee keer op dezelfde steen kan stoten. Of waar je echt kan inleven in het personage. Soms huil je en lach je en denk je: dat heb ik ook al eens meegemaakt. Daarom slaan Contemporary-boeken zo goed aan. Je kan er dingen uit leren of ’troost uitputten’ dat jij niet de meest nerdy persoon op de wereld bent.

Zie dit nou niet dat ik niet geloof in de meest geweldige jongen ter wereld, want er lopen wel degelijk leuke jongens ergens rond die net uit een boek zijn kunnen gewandeld.

4 thoughts on “When you meet a new boyfriend! #1

  1. Ooohhh ik herken mezelf hier zo in! En die ene keer dat je echt een geweldige jongen tegen komt in het echt zien ze jou niet staan D: Ik lees nu Rebel en pfff ik ben zoooo team Kobalt/Riley!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.