Books, Persoonlijk

Wat kennen ze me goed! (Verjaardagscadeautjes pt. 1)

Zoals jullie al weten, ben ik afgelopen zondag 16 geworden. Ja, het voelt goed! En voor jullie ook, want jullie kunnen nog steeds kans maken op een heus verjaardagspakket! Wil je nog meedoen? Klik dan even hier.

Maar vandaag wil ik het eigenlijk niet over het verjaardagspakket hebben. Het heeft wel met mijn verjaardag te maken en dan eigenlijk over de cadeautjes die ik heb gekregen!

Oké, deze week heb ik er nog niet zo veel gekregen, want ik was ziek en het verjaardagsfeestje die normaal op mijn verjaardag zou doorgaan hebben we moeten aflassen. Jammer, denken jullie nu. Nou ja, dat was het een beetje, maar in de plaats hebben we taart gegeten en zijn we naar de Pizza Hut geweest. Geweldig, niet? En op de 25ste houd ik een Italiaanse Sweet Sixteen, inclusief keileuke verrassingen waar jullie wel nog van zullen horen! Geen feestje zondag dus, maar het komt nog! Toch hadden sommige mensen al iets geweldigs in petto!

Van mijn moeder kreeg ik de jumpsuit in jeans die ik al heel lang wou. Als ik het aanheb, zie ik eruit als een badass Book Nerd en dat maakt me ontzettend blij. Ik toon jullie wel nog eens een foto!

Maar dan…

heb je mijn beste vriendin Lies, die overigens ook mee was naar de Releaseparty van List en Leugens. Ja, mijn vriendin Lies is awesome en ik kan er niets aan doen.

Jullie weten vast al een tijdje dat ik een zwak heb voor zelfgemaakte dingen en dat ik van nostalgie houd. Mijn vriendin Lies, had er dus niets beters op gevonden om iets te maken én dan nog eens mijn favoriete serie in het zonnetje te zetten. Ze kent me echt té goed…

Jullie zitten nu vast en zeker op het puntje van jullie stoel, want als jullie dit gaan zien en je net zo’n fan bent van de serie als ik, zal je hartstikke jaloers zijn… Nou ja, ik toon het jullie gewoon!

IS HET NIET GEWELDIG! EEN PARELTJE, EEN SCHATJE, EEN ABUIDBDBEDFBSKJ! Nou ja, ik kreeg dan wel weinig cadeaus (voorlopig), maar ik kon niet gelukkiger zijn. Beeld het je in: een badass Book Nerd gillend en stuiterend in school met een kussen in haar handen. Houd het vast en dan ken je mij.

Je ziet dat het kussen twee kanten heeft: één met het oog van de Vrees Me-serie van Tahereh Mafi en eentje met een leuk zinnetje. Je kunt het vast niet zo goed lezen, maar dit is wat erop staat:

He said: “Books or me.”

I remember him sometimes when I buy books.

Ik heb dus een geweldig cadeau gekregen en blijkbaar hebben mijn vriendinnen nog iets groots gekocht voor mijn verjaardagsfeestje.  Ik laat het jullie zeker en vast weten, want ik ben net zo nieuwsgierig als jullie. Vast nog meer, zelfs…

P.S: Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de lieve comments op het artikel van zondag en op Facebook! Jullie hebben mijn dag echt een toppertje gemaakt! Bedankt! 😉

Hebben jullie ooit al zo iets moois gekregen?

17 thoughts on “Wat kennen ze me goed! (Verjaardagscadeautjes pt. 1)

     1. Inderdaad! Mijn eerste festival was een dagje Rock Werchter met Coldplay als headliner. Het jaar nadien zijn mijn nichten en ik alle vier dagen geweest. Ook op Pukkelpop ben ik de volle dagen geweest, al was ik daar als hulp bij de nachtshift. Maar het was het waard aangezien we toen de Foo Fighters en All Time Low hebben kunnen meepikken plus, omdat we om zes uur nog als security aan het podium stond hebben we kunnen socializen met de tourmanager van de Foo Fighter ^^

     2. WAT! Geweldig! Ik hou echt van zo’n toevallen! Nu krijg ik nog meer zin om eens naar een festival te gaan. Volgend jaar misschien! (Hoop ik stiekem…)

     3. Jammer genoeg heb ik geen tickets voor het Yalfest (en bovendien had ik ook geen vervoer). Plus, de datum valt ook net in het midden van de tweede redactieronde van mijn boek. Maar misschien lukt het me wel om er volgend jaar bij te zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.