Book Nerds, Persoonlijk

Verstatile Bloggers Award

Ik weet het! Ik weet het! Ik ben een beetje laat met het invullen van deze award. Ik ben drie keer genomineerd, dus ik moest er snel werk van maken. Helaas werkt mijn volle agenda niet echt mee deze week.

Bij de Verstatile Bloggers Award is het de bedoeling dat je 7 feitjes over jezelf vertelt en dan vervolgens 15 bloggers tagt zodat zij hetzelfde kunnen doen. Zelf ben ik getagd door Joost van NerdyGeekyFanboy, Rowan van MyPinkFairytale en door Oog op de toekomst en Femke van La Fille Lisant. Sorry dat het even geduurd heeft, jongens!

#1 Ik ben nogal nerdy, wat dus wil zeggen dat ik erg leergierig ben. Ik ben in zo’n beetje alles ge├»nteresseerd: geschiedenis, biologie, wiskunde, aardrijkskunde,… Ja, ik ben een leerling die graag in de les zit. Jullie zullen het misschien wel verschrikkelijk vinden, maar mijn favoriete vak is Latijn. De Romeinen blijven nog altijd mensen inspireren ook al zijn er al zo veel eeuwen gepasseerd.

#2 Ik heb onlangs het ganse eerste seizoen van The Game of Thrones gekeken. Deze Book Nerd kan er helemaal niet aandoen dat ze plots verslaafd is aan deze tv-serie…

Game of Thrones

#3 Misschien heb ik het al eerder verteld, maar ik ben een ‘grappige’ meid die meestal het luids lacht met haar eigen mopjes. Sneu, ik weet het. Maar iedereen heeft zo zijn rariteitjes. ?

#4 Als je op het Best of YA-event was vorig jaar, dan moet je eens terugdenken aan het moment dat iedereen in de zaal plat lach van het lachen. Bedenk maar eens wat ik daarmee te maken heb…

#5 Secretly ben ik verliefd op de films van Barbie. (Niet omdat er toevallig een blonde Ken in meespeelt. Nee, echt!)

#6 Ik lees echt ongelofelijk graag, maar als ik een boek moet lezen voor school heb ik altijd zo veel last om het boek op te pakken. Ik weet eigenlijk niet echt hoe het komt dat ik nooit zin heb om dan mijn boek uit te lezen, ook al is het een Engels of Nederlands boek. Waarschijnlijk omdat ik me verplicht voel om het boek te lezen.

#7 Om een of andere reden ben ik in de winter gezegend met wintertenen. Wie niet weet wat dat betekent, wel het wil zeggen dat je tenen altijd rood zien van de kou (en als je geen 5 paar sokken draagt, je ze bijna niet meer kan bewegen.) Het is irritanter dan je denkt, hoor!

Omdat ik een beetje laat ben en bijna bijna iedereen heeft genomineerd voor de Verstatile Award, heb ik besloten om dan toch geen andere bloggers te taggen… (P.S: weet dat ik jullie anders wel zou taggen, hoor!)

6 thoughts on “Verstatile Bloggers Award

  1. Leuke feitjes! Feitje 6 is heel bekend – vaak hebben ze ook niet echt boeken die je uit jezelf zou willen lezen… Ik ben zelf nu bezig voor school in een Engels boekje Holes en over een paar MAANDEN hebben we een boektoets voor Nederlands van Copy Cat dus ik heb gemeld dat ik later begin in het boek anders vergeet ik de inhoud misschien.

    1. Ja! Voor Frans moet ik een hele reeks onnozele boekjes lezen, maar voor Engels heb ik dan geluk: we mogen kiezen wat we willen lezen! Dus ook The Hunger Games of Divergent! (En mijn lerares heeft ze ook allemaal gelezen…)

      1. Ik heb het heel raar: voor vrij lezen mag ik niet in Holes maar moet ik een ander Engels boek lezen en Holes voor de toets moeten we in een of twee lessen per week lezen en probeer hem maar uit te krijgen voor de toets ik speel vals want ik kan het boek Holes ook thuis lezen (mag namenlijk ook niet)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.