Creatief met boeken

Creatief met boeken #2: De perfecte selfie

Oké, laten we eerlijk zijn: iedereen houdt van een aandenken aan je favoriete gebeurtenissen of in mijn geval boek. Ik heb deze stoel speciaal gemaakt voor mijn aanmelding voor de Blossom Books Ambassadeurs 2015. Kijk nou toch, The Throne of Books heeft gewerkt! Ik ben een BB-ambassadeur! Throne of Books

Deze Throne of Books is gemaakt van bijna al mijn boeken in mijn boekenkast. ( En zelf toen ik de stoel helemaal af had, stonden er nog een hele hoop in én op.) Dus ik denk dat de stoel zo ongeveer 100 boeken bevat, maar je kiest natuurlijk zelf hoe groot je hem maakt. Het hangt natuurlijk ook af van hoeveel je in de boekenkast hebt staan natuurlijk! Wil je dus een nieuwe profielfoto met een boekig kantje, lees dan zeker verder!

Hoe ga je te werk? 

Eerst en vooral zoek je een fruitplateau of houten onderlegsel die je als zitplaats zult gebruiken. Ten tweede haal je HEEL voorzichtig je boeken uit je kast en probeer je de boeken met gelijke grootte bij elkaar te plaatsen.

Throne of Books 2

Als je begint aan de poten van de magnifieke stoel, vergeet dan niet dat ze even lang moeten zijn anders zal hij scheef zijn en kan je misschien je boeken beschadigen.

Finished? Dan is het tijd voor de legendarische leuning die bij mijn Throne of Books uit allemaal Blossom Books-boeken bestaat. Hier kun je kiezen hoe je de boeken legt: ofwel ga je voor de simpele manier, op elkaar stapelen, ofwel maak je een leuk patroon met je boeken.

The Final Touch! Leg je gekozen zitvlak op z’n plaats.  Strooi er wat lichtjes of glitters over om het nog koninklijker te maken en geniet van je boeken op een andere manier dan er één te lezen.

Zoals je ziet is het niet moeilijk om zo’n troon te maken en kan je er echt hele leuke foto’s mee maken. Doe alsof je Eddard Stark bent die regeert vanaf een boekentroon of die je beste prinsessenjurk aan en boek je een echt koningin! 

Ik draag jullie uit! Hoe groot zal jullie Throne of Books zijn

1 thought on “Creatief met boeken #2: De perfecte selfie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.