Dear Book Nerd Book Club

Op de agenda | Het verjaardagsweekend van Dear Book Nerd Book Club

In 2021 wordt Dear Book Nerd Book Club 5 (!) jaar. En dat is bijzonder. Daarom organiseer ik een heus verjaardagsweekend met drie spectaculaire (online) activiteiten die het hart van elke boekenliefhebber sneller zullen doen slaan.

We hebben corona nog steeds niet vaarwel kunnen zeggen, maar dat is geen reden om geen feest meer te vieren. In het weekend van 19, 20 en 21 februari 2021 zal elke boekenliefhebber zijn/haar/hun hart kunnen ophalen tijdens het verjaardagsweekend. Iedereen is welkom, als je nu uit Nederland, België of ergens anders bent, en je kunt je voor elk van de drie evenementen inschrijven.

Vrijdag 19/02 – Online panelgesprek met Rima Orie, Marieke Nijkamp, Lisa van Campenhout en Miriam Bruijstens

Via Zoom kun je op vrijdagavond een panelgesprek met vier topauteurs van eigen bodem volgen. Ze zullen je alles vertellen over hun (nieuwe) werk en natuurlijk wordt het een heel gezellig online gesprek. Na het panel is er ook de kans om de auteurs jouw eigen vragen te stellen. Als je je inschrijft maak je ook kans op een exemplaar van Marieke Nijkamps nieuwste boek, Zelfs als we zwijgen.

Info

  • 20u-21u op Zoom.

Toegangskaartje

  • Gratis

Inschrijven

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar dearbooknerdbookclub@gmail.com met vermelding ‘panelgesprek’. Je krijgt daarna een mail met meer info.

Zaterdag 20/02 – YA-wandeling in het historisch centrum van Brugge

Dear Book Nerd Book Club zou niets zonder de Brugse Boekhandel zijn, maar helaas kunnen we onze verjaardag niet vieren in de boekenwinkel met een groot aantal mensen. Daarom gaan we op smul/wandeltocht door het historisch centrum van Brugge en is de winkel het start- en eindpunt. Nodig vrienden en familie uit (volgens de coronamaatregelen), haal je beste boekenkennis boven en geniet ook van de (lekkere) verborgen plekjes van Brugge.

Info

  • Vanaf 13u30 (je krijgt bij inschrijving een tijdsslot toegewezen) in de Brugse Boekhandel.
  • Op zaterdag genieten alle deelnemers van 10% korting in de Brugse Boekhandel.
  • Na de wandeling kun je een kleine goodiebag met een exclusief item komen ophalen in de Brugse Boekhandel.
  • Prijs: €25 per persoon (inclusief wandeling, take-away eten en drinken)

Inschrijven

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar dearbooknerdbookclub@gmail.com met vermelding ‘wandeling’. Je krijgt daarna een mail met meer info.

Zondag 21/02 – Leesclub De Erfenis van Jennifer Lynn Barnes

We sluiten onze leesclub af met een goede oude leesclub. Onze feestleesclub staat helemaal in het teken van De Erfenis van Jennifer L. Barnes.

Info

  • 14u op Zoom.

Toegangskaartje

  • €2 voor eenmalige bezoekers.
  • Gratis voor online jaarabonnementhouders van Dear Book Nerd Book Club.

Inschrijven

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar dearbooknerdbookclub@gmail.com met vermelding ‘leesclub’. Je krijgt daarna een mail met meer info.

2 thoughts on “Op de agenda | Het verjaardagsweekend van Dear Book Nerd Book Club

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.