Persoonlijk

Fijn eindejaar | Ik ga even op (blok)vakantie

2020 was een jaar met veel nieuwe herinneringen. (Sommige net iets beter dan andere.) Hoe dan ook, ik kan wel met trots terugkijken op een jaar met vele nieuwe vriendschappen, liefde en boekige feestjes. En dat kon helemaal niet zonder jou!

Momenteel is de blokperiode voor alle studenten ingeluid in Vlaanderen en helaas is het voor mij ook studeren geblazen. Uit ervaring weet ik dat blogposts schrijven en lezen meestal dan niet op de eerste plaats komen, dus daarom las ik even een blogpauze in tot 31 januari. Daarna kom ik natuurlijk helemaal terug met de leukste artikels, reviews en boeken. (Ik heb al wat in mijn concepten staan, maar vanaf februari kan ik er dan mijn volste aandacht aan besteden.)

Ik wens je een heel fijn eindejaar!

Dank je wel dat je met net zoveel liefde mijn blog bent blijven lezen in 2020. Ik wens je een heel fijn eindejaar met hopelijk wat lekkers en wat leuks onder de kerstboom. Ik stuur je ook meteen een virtuele knuffel, want het eindejaar vieren zonder vrienden en familie is toch wel een uitdaging voor ons allemaal.

Veel succes aan alle mede-studenten. De blokperiode is nooit leuk en een tweede lockdownblok is nog zwaarder dan anders. Hopelijk heb je een aantal vrienden en familie waar je op kunt steunen en zo niet, je mag me altijd een berichtje of mailtje sturen. You know where to find me!

See you soon!

(Met veel nieuws, whoeps!)

3 thoughts on “Fijn eindejaar | Ik ga even op (blok)vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.