Books

Mijn feestelijke boekenbuit van december 2020 en januari 2021

De kerstdagen zijn echt mijn meest favoriete dagen van het jaar. Ik vind het zo fijn om dan samen met mijn familie rond de haard te zitten, spelletjes te spelen en te babbelen. Omdat ik even een (blok)vakantie nam in december en januari heb ik jullie mijn boekenbuit nog niet laten zien, maar hier komt ‘ie!

Gewonnen boeken

Ik won op Hebban een exemplaar van de nieuwste dichtbundel van Rupi Kaur, Home Body. En aangezien ik zo van haar poëzie hou, was dat een leuke verrassing.

Gekregen boeken

Met Dear Book Nerd Book Club deden we in begin december een secret santa. Van mijn secret santa Iris kreeg ik The City of Brass van S.A. Chakraborty en I Was Born for This van Alice Oseman. (En als ik eerlijk ben: Iris had geen betere keuze kunnen maken.)

Gekochte boeken

Shame on me, maar ik kocht in december en januari best wel veel boeken. (Oeps.) Ik kreeg best wel veel nieuwjaarsgeld en geen pakjes, dus ik besloot om wat boeken van mijn verlanglijstje te kopen.

  • The Love Curse of Melody McIntyre van Robin Talley (en dit boek las ik ondertussen ook al uit. Mijn recensie komt snel!)
  • The Midnight Lie van Marie Rutkoski
  • All the Stars and Teeth van Adelin Grace (Ilumnicrate editie tweedehands)
  • Mirage van Somaiya Daud (Fairyloot editie tweedehands)
  • Girls of Paper and Fire van Natasha Ngan (Ilumnicrate editie tweedehands)
  • The Poppy War van R.F. Kuang
  • Music from Another World van Robin Talley
  • Lore van Alexandra Bracken

Welke boeken kregen/kochten jullie? Met welk boek zou ik meteen moeten beginnen?

3 thoughts on “Mijn feestelijke boekenbuit van december 2020 en januari 2021

  1. Wat een mooie boekenbuit. De voorbije maand mocht ik 7 nieuwe boeken aan mijn collectie toevoegen. Zowel Het Onzichtbare Leven van Addie LaRue als The Boy, the Mole, the Fox and the Horse zaten daar bij en bleken later ook mijn persoonlijke favorieten te zijn.

  2. Ik kocht 4 boeken: I love you so mochi, Hurricane child, The Wicked Deep en More than this. Ik ben heel benieuwd naar alle vier, maar ga toch beginnen in Hurricane child.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.