Book Nerds

Nog een jaar The Confession of a Book Nerd (Dank je!)

Weet je, ik besef nooit dat de tijd zo snel vooruit gaat. Echt niet, want toen ik vorige week in mijn agenda keek en de knalrode letters ‘BLOGVERJAARDAG’ zag staan op 19 augustus, kon ik het niet geloven. Mijn blog is al twee jaar! TWEE! En dat precies vandaag!

In dit jaar is er zoveel leuks gebeurd! Echt, het was een geweldig blogjaar voor me. Ik ga het niet allemaal op een rijtje zetten, maar ik wil jullie toch graag vertellen wat dit jaar zo speciaal heeft gemaakt!

Jullie natuurlijk!
LC 5.PNG
Quilscene die altijd weer even enthousiast is. 😉
LC4
Edriënne die net zo geweldig is in een comment als in het echt!
LC3.PNG
Zwartraafje vliegt van tijd tot tijd eens binnen. Altijd geweldig om weer van haar te horen!
LC 2.PNG
Vanessa is er elke keer weer met haar alles opbeurende smileys
Lieve Comments
Judith reageert altijd zo lief op mijn posts! Ik wil je dus bedanken. You always make my day!
Mijn droom – Dear Book Nerd Book Club

In januari richtte ik mijn eigen leesclub op. Ik moet eerlijk zeggen dat deze verwezenlijking iets is waar ik ontzettend trots op ben. Meer dan trots zelfs. Ik zat altijd vol smacht te kijken naar de events in Nederland en toen besefte ik gewoon op een bepaald moment dat ik het hef in eigen handen moest nemen. Ondertussen hebben we zoveel bereikt met de leesclub. We zijn de enigen in België en dus kan het niet anders dat er boekenliefhebbers vanuit heel het land komen afgezakt naar het kleine Brugge. Ik heb zo veel leuke mensen leren kennen. Het is raar om te zeggen, maar we zijn best wel een grappige fangirlerige bende. En bende waar ik ontzettend van hou! Wil je graag meer weten over de leesclub? Dan vindt je hier altijd alle updates!

S7
YA-sleepover met Sara Zonneveldt (7 en 8 mei 2016)
IMG_1378[1]
Rood Potluck-leesclub (6 augustus 2016)
Best bekeken regular post

In deze categorie won de post ‘In the spotlight: mijn favoriete recensenten’. Ik vond het echt een hele leuke post om te schrijven en was echt super blij dat de bloggers die even van hun spotlight konden genieten, heel blij waren met deze post. Andere bloggers verdienen het ook om even in het zonnetje te staan!
Hier kun je deze leuke post terugvinden!

Best bekeken recensie

Best raar, maar de recensie die jullie het meest hebben gelezen is die van Misty Falls van Joss Stirling. Ik hou zoveel van die reeks en wel ja, toen ik hoorde dat de rest van de reeks niet meer ging vertaald worden naar het Nederlands, kon ik niet anders dan te switchen naar het Engels. Zo bestelde ik met veel hoge verwachtingen het boek Misty Falls, het vierde boek over de Benedicts! Helaas voor mij, viel het boek echt enorm tegen. Het was echt een teleurstelling. Dus ja, ondertussen heb ik het boek alweer geruild voor een nieuwe.
Mijn recensie over Misty Falls, kun je hier terugvinden!

De week komen er nog een aantal leuke posts aan!

Maar voor nu: bedankt voor het lezen van mijn berichtjes. Ik vind het altijd iets geweldigs als ik een comment krijg of jullie heel graag meefangirlen met mij. Dus dank je! Jullie zijn één voor één geweldig!

16 thoughts on “Nog een jaar The Confession of a Book Nerd (Dank je!)

  1. Aww wat lief Audrey! Jij bent ook net zo fantastisch en gezellig in het echt! Op naar nog veel meer jaren met net zulke coole events en leesclubs! Je bent echt de blogger die volgens mij voor de Vlaamse booknerds eens echte dingen creëert die ook zij kunnen bezoeken ipv altijd ver weg te moeten en dat vind ik zo tof van je!

  2. Wow 2 jaar. Van harte gefeliciteerd! Ook al woon ik in Amsterdam en zijn de activiteiten voor mij te ver toch leuk om te zien wat je dit jaar allemaal naar Belgie hebt gebracht

  3. Ik vind het leuk om hier af en toe langs te fladderen hoor. 😉 Wat lief dat je me vermeld in deze blogpost. Sorry voor de late reactie trouwens – mijn Blogfeed-achterstand is weer een ‘beetje’ opgelopen.

  4. Gefeliciteerd met deze verjaardag! Misschien wel een van de leukste dingen van het bloggen vind ik dat je alles weer kan terugkijken. Dan pas besef je hoeveel gave dingen je gedaan hebt het afgelopen jaar. Met zo’n mooi overzicht zou ik het ook zeker een zeer geslaagd jaar vinden. Ga zo door en dat er nog vele mooie blogjaren mogen komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.