Winactie

Deze winnaar krijgt een blind date

Wauw, ik besef het nog steeds niet dat ik al twee jaar blog! Ik denk eigenlijk ook niet dat ik dat ooit ga doen… Omdat ik dus half jarig ben vandaag, trakteer ik met veel plezier. Eén speciaal iemand heeft een verrassing gewonnen, dus benieuwd of jij het bent?

Het boek, die ik zo mooi ingepakt heb, is er eentje die ik zelf ook heb gelezen. Destijds vond ik het een leuk boek, dus ik ben benieuwd als degene die het boek binnenkort in zijn/haar brievenbus al hebben het net zo’n leuk boek is. Hopelijk heeft de winnaar het dan nog niet in de kast staan, maar als dat wel het geval zou zijn dan geeft dat niet! (Nou ja, voor mij toch niet!)IMG_1106[1].JPG

Jullie konden ook jullie gokjes inzenden. Degene die het eventueel juist gokte, kreeg maar liefst 20 keer meer kans op het boek! Helaas heeft niemand van de vele inzendingen het goed gegokt… Nog steeds een verrassing dus!

De winnaar!

Ik trok briefjes op de ouderwetse manier en daar kwam één winnaar uit! De gelukkige winnaar van de blind date is:

Edriënne Groenewoud

Zend je een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met daarin je kialapunt? Of als je naar een event gaat dit najaar kan ik het ook voor je meenemen! (PS: wil je ook nog graag een Glossy?)

Niet gewonnen? Er komen zeker en vast nog winacties!

 

7 thoughts on “Deze winnaar krijgt een blind date

 1. Gefeliciteerd winnaar!! Fijne blind-date!!

  Ik zie alleen geen comment van degene die gewonnen heeft onder het artikel of Kun je ook ergens anders reageren dan hier op de blog??

 2. Gefeliciteerd en heel veel leesplezier! Ben super benieuwd met welk boek je op date gaat!

  Ps. Audrey kan het kloppen dat mijn reactie bij het originele bericht niet zichtbaar is geworden?

  1. Hi!
   Ik heb even gekeken als er inderdaad iets mis is gegaan hier achter de schermen, maar ik heb geen een comment van je kunnen vinden in de reacties. Het spijt me alvast, maar ik heb geen idee wat er mis zou zijn gegaan. Hopelijk vind je het niet erg. 😉

 3. Ahhhh! DANKJEWEL! Ik had gisteren heel geen tijd gehad om op m’n laptop te gaan en nu zag ik dit! 😀 Ik ga even opzoeken welk Kiala punt het makkelijkst is en dan stuur ik je een mailtje! (want ik weet niet zeker of we elkaar tegen komen?) Enne.. aangezien niemand het goed heeft geraden, ben ik alsnog superbenieuwd welk boek het is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.