Books

Mijn verjaardagsboekenbuit van maart 2021

Elke maand zet ik al mijn nieuwe boeken voor jullie op een rijtje, maar deze maand hoop ik dat je niet te erg van je stoel valt. Alhoewel ik zelf niet veel boeken kocht, toch heb ik heel wat lieve vriendinnen die me met veel plezier wel een aantal boeken cadeau wilden doen voor mijn verjaardag. Dus hier komt ‘ie!

Verjaardagscadeautjes à volonté

Goed, ik kreeg veel cadeautjes en eh, ik denk dat ik wel weer een jaar verder kan. We beginnen met een mooiste cadeau en dat is er eentje van mijn mama. Ik kreeg namelijk de exclusieve edities van de Ember in the Ashes-serie van Sabaa Tahir. Ze zijn werkelijk nog mooier dan ik had verwacht.

Vervolgens kreeg ik ook nog veel boeken van op mijn verlanglijstje:

 • Beach Read – Emily Henry
 • Solitaire – Alice Oseman
 • The Fountains of Silence – Ruta Sepetys
 • The Testaments – Margaret Atwood
 • Cuando Reescribamos la Historia – Belén Martinez
 • All the Things We Never Said – Yasmin Rahman
 • Raybearer – Jordan Ifueko
 • The Kingdom of Copper – S. A. Chakraborty

Recensie-exemplaren

Ik heb zoveel genoten van Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson. Begin deze maand kwam het tweede deel Lief meisje, kwaad bloed uit. (En spoiler: het was weer net zo goed.) Ik was dus heel blij dat ik het toegestuurd kreeg. Verder kreeg ik ook nog een non-fictie boek waar ik heel erg naar uitkeek van Atlas Contact toegestuurd: Witte Suprematie en ik van Layla F. Saad. En dan kreeg ik ook nog eindelijk na lang wachten Amari en de Nachtwachters van B.B. Alston toegestuurd van HarperCollins! (In een heel mooie verpakking, zie!)

Research, research

Voor mijn bachelorproef bestelde ik nog drie boeken:

 • Wordslut van Amanda Montell (Echt een aanrader!)
 • The Feminist Revolution van Bonnie J. Morris en D.M. Withers
 • Hood Feminism van Mikki Kendall

En voor school bestelde ik ook nog:

 • The Book Thief van Markus Zusak

Wat kocht/kreeg jij in maart? Show me!

5 thoughts on “Mijn verjaardagsboekenbuit van maart 2021

 1. Ik kocht Pieter Waterdrinkers Tsjaikovskistraat 40 en ik vlóóg erdoorheen.

  De Boekendief staat nog altijd in m’n kast, maar ik zit momenteel in m’n non-fictiefase.

  Veel leesplezier!

 2. De boekendief staat hier ook nog steeds in de kast te wachten. Ik ben het trouwens helemaal met je eens wat de boeken van Sabaa Tahir betreft. Die zien er echt prachtig uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.