Book Nerds

Mijn kleine boekenbuit van december 2017

Omdat ik meestal vergeet mijn book hauls online te zetten, doe ik het een klein beetje later. (Nou ja, een jaar later. Haha.) Ik deel vandaag dus mijn zéér kleine boekenbuit van december.

Een van de redenen waarom ik vorige maand zo’n kleine book haul had, is omdat er héél weinig YA’s uitkwamen in de cadeautjesmaand. Er kwamen maar een drietal boeken uit die mij interesseerden. En grappig is dat ik ze ofwel gekocht of gekregen hebt.

Voor ik je loslaat – Marieke Nijkamp

Dit boek stond al een eeuwigheid op mijn verlanglijstje! Ik ben een ontzettende fan van 54 minuten en ik hou ontzettend van Marieke Nijkamp. Ik heb dus ongeveer een jaar gewacht op dit nieuwe boek van haar. Ik kreeg het boek al eerder op YALC te pakken, maar de Nederlandse uitgeverij besloot toch een Nederlands exemplaar op te zenden. Vorige week kwam mijn (ietwat teleurgestelde) recensie online! Als je die eens graag wil lezen, dan kan dat hierIMG_3677[1]

Alter Ego – Marissa Meyer

Dit boek is het januariboek van Dear Book Nerd Book Club, dus om het einde van mijn examens te vieren, kocht ik dit boek. Mijn recensie van dit boek moet nog komen, maar ik verklap al dat ik het gelezen heb. En dat het precies was wat ik ervan verwacht had. Als dar goed of slecht is, kom je deze week te weten. IMG_3693[1]

Onvergetelijk – Alexandra Bracken

De Overlevenden is het eerste deel in de Darkest Minds- trilogie van Alexandra Bracken. Ik kreeg dat boek in november als recensie-exemplaar, maar heb nog geen tijd gehad om die te lezen door mijn examens. Vorige maand kreeg ik dus ook al deel twee in de brievenbus. Ik ga dus dringend een moeten beginnen aan een leessprint. IMG_36941.jpg

Gek genoeg kreeg ik geen boeken voor Kerst. Heb jij mooie boeken kunnen toevoegen aan je boekenkast?

 

 

 

 

5 thoughts on “Mijn kleine boekenbuit van december 2017

  1. Dat laatste boek ziet er spannend uit! Ik liep al een tijdje achter met mijn bookhauls door het weinige posten, maar heb geprobeerd ze eind van het jaar in te halen. Ben nu dus eindelijk bij december en klaar voor januari aan het einde van de maand, woohoo!

    1. Haha! Ik vergeet ook altijd m’n bookhauls te publiceren… Foto’s maken en bijhouden welke boeken ik heb gekregen. Haha gelukkig ben ik niet de enige…

  2. Ik kreeg gelukkig wel enkele leuke boeken met kerst. Tweemaal twee boeken dankzij de Swaps waar ik aan meedeed en twee mooie exemplaren als kerstgeschenk van manlief. Zelf kocht ik zes boekjes op het Boekenfestijn in Mechelen en ik bestelde The Case of Beasts online. Wat Alter ego betreft ga ik mijn best moeten doen. Bij onze bibliotheek was het boek uitgeleend tot na de leesclub maar ik krijg volgende maandag van Nancy haar exemplaar en dan heb ik nog enkele dagen om het uit te lezen.

    1. Hoe is het al met Alter Ego? Gaat het om het uit te lezen? Wel leuk die swaps, ik durf er zelf nooit aan mee te doen… Deze zomer ga ik dan echt eens moeten doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.