Books

Mijn boekenbuit van september 2020

September is altijd een vreemde maand als je op de universiteit of hogeschool zit. Je hebt nog een paar weken vakantie en net als je denkt dat het eeuwig mag duren word je om half negen in de les verwacht. September was dus (ik ben trots) een gematigde maand. Ik werkte veel, maar kon toch een aantal keren de verleiding niet weerstaan.

Nederlandstalige boeken

Ik had Zomerburen van Rianne Robben al maanden in preorder staan bij De Brugse Boekhandel. Momenteel ligt het boek nog voor me klaar (want, hé tijd!), maar ik kreeg ook een recensie-exemplaar. Hoor ik daar iemand winactie zeggen?

Recensie-exemplaren

Ik kreeg heel onverwachts twee recensie-exemplaren van Agora: Bevrijd van Amie McCullogh en Koud als sneeuw van Gena Showalter.

Engelstalige boeken

Ik bestelde (ook al maanden geleden) Cemetery Boys van Aiden Thomas. Na een hele lange vertraging is dit boek eindelijk toegekomen in mijn brievenbus.

Ik kocht ook met mijn boekenbon die ik gewonnen heb bij boek.be twee boeken die ik al maanden wilde: Majesty van Katharine McGee en Loveless van Alice Oseman.

Deze maand dus niet zoveel nieuwe boeken in mijn (digitale) boekenkast, maar dat mag ook wel eens. Welke boeken kocht jij in september?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.