Book Nerds

Last van een bookhangover?

Soms is een boek gewoon te goed… En meestal wil je dan niet rap aan een andere beginnen (behalve het vervolg dan). Wel, dit weekend heb ik een boek in een razend snel tempo uitgelezen en ik denk dat ik een hangover heb…

Herkenningspunten?

  • Elke waardevolle minuut op het internet, spendeer je om te zoeken naar het vervolg van je awesome boek.
  • Als je naar een ander boek kijkt, wil je eigenlijk dat het boek dat je als een trein hebt uitgelezen nog niet uit was.
  • Je praat en praat maar over het boek dat je zo tof vond, dat je vriendinnen je hopeloos aankijken.
  • Je leest talloze reviews van het vervolg om toch een beetje te weten wat er gaat gebeuren.

image

Daar heb ik nu last van… Ik vind het wel ernstige symptomen moet ik eerlijk bekennen. Het is een lange tijd geleden dat ik nog eens een boek had gelezen waarvan ik echt ┬ámaar dan ook echt, van genoten heb. Dit weekend heb ik namelijk The Winner’s Curse van Marie Rutkoski gelezen en hij was werkelijk fenomenaal! (review volgt!) Maar wat moet ik nu doen?image

Oplossingen?

  • Koop het vervolg als je geluk hebt… (Gelukkig voor mij wordt het tweede deel in de trilogie morgen gereleased, dus…)
  • Als je geen geluk hebt, kun je best toch maar weer aan de slag gaan met lezen.Of herlezen… ? En herlezen….

De grote vraag voor iedere Book Nerd: welk boek heeft jou een hangover bezorgt? En zo ja, enkele tips?

5 thoughts on “Last van een bookhangover?

  1. Het boek dat me laatst zo’n hangover gaf was Hollow city!! Jeetje mina.. en ik kon nergens vinden wanneer deel 3 uitkomt meeeh.. maar n heel herkenbaar blogje dus ^^ leuk om te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.