Review

Review: De voorspelling van de druïde | Reina Bakker

Auteur: Reina Bakker
Uitgeverij: The House of Books
ISBN: 9789044338720 
Samenvatting bol.com:
Lavendel is op de vlucht voor haar stiefbroer, met wie ze moet trouwen. Maar ook meester Montijn en zijn drie vrienden zitten achter haar aan. Lavendel vindt tijdelijk onderdak in een klooster en langzamerhand begrijpt ze dat er nog meer aan de hand is. Want waarom wil niemand haar iets vertellen? En wat heeft zij te maken met de voorspelling van een druïde?

Mijn mening

Het verhaal: 4/10
Ik vond dit boek echt niet goed. De voorspelling van de druïde had mijn aandacht getrokken op het boekenfestijn en ik had toch meer van het boek verwacht toen ik de achterflap had gelezen.

Blijkbaar in de wereld, die Reina Bakker heeft gecreëerd, bestaan er elfen en mini-kabouters, iets wat je totaal niet zou verwachten want eigenlijk had ik de verhaallijn meer realistischer voorgesteld. Ik vond het verhaal onduidelijk en zo voorspelbaar. Misschien is het toch wel een beetje mijn eigen fout, want ik denk dat ik ietsje te oud ben voor het boek. Maar op de voorkant stond er wel: voor de fans van de grijze jager… Dus.

Meer kan ik niet zeggen dat ik teleurgesteld ben, maar als ik misschien 4 jaar jonger zou geweest zijn, zou ik het misschien wel goed gevonden hebben.

De schrijfstijl: 4.5/10
Reina Bakker bleef maar bepaalde zinnen herhalen…  Ik kon er ook  niet tegen dat iedere medespeler precies hetzelfde wist te zeggen over een bepaalde persoon. De teksten werden eentonig en erg voorspelbaar.

Total experience: 4.3/10
Ik heb boek toch uitgelezen ondanks mijn commentaar. Ik vond het boek  echt een tegenvaller, maar ik denk als ik ietsje jonger zou zijn geweest ik misschien wel genoten zou hebben van het boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.