Book Nerds

In the spotlight #1: Mijn favoriete recensenten

Als je een blogger bent, leer je ontzettend veel medebloggers kennen via het bloggersnetwerk. Je leert zo’n geweldige mensen kennen en meestal geeft dat juist nog meer redenen om verder te bloggen, want de blogwereld… is zo gezellig.

Vandaag zet ik enkele van mijn favoriete recensenten op een rijtje. Elke keer zet ik met de rubriek In the spotlight mijn top 3 bloggers in de schijnwerpers, want ik lees nog meer dan alleen boeken! 😉

Eerlijk is eerlijk, ik lees eigenlijk niet zo veel recensies. Ik heb maar enkele bloggers van wie ik elke keer hun recensies lees omdat ze 1. leuk geschreven zijn en 2. gewoon heel geargumenteerd zijn met als gevolg dat ik hun mening van waarde schat.

Dus speciaal voor jou mijn top 3 recensenten!

1. Vanessa Gerrits van Mijn B.I.E.B

Knipsel

Als er één blogger is waardoor ik boeken begin te lezen is het Vanessa. Zij heeft mij door haar overenthousiaste recensie van Cruel Beauty aangespoord om het boek dat al maanden in mijn kast stond toch eens op te pakken. (En ik vond het boek net zo geweldig als zij!) Ook weet je aan de hand van Vanessa’s recensies dat ze ontzettend eerlijk is en dat doet wel iets bij mij. Ik hou van eerlijke bloggers en Vanessa is zeker één van mijn topfavorieten. 😉 (Plus, ze is ook heel geweldig in het echt!)

Neem zeker hier een kijkje op de blog van een geweldig dame! 

2. Sasha van The Neverending Book PileThe Neverending Book Pike.PNG

Deze Belgische blogster blogt vooral in het Engels (en heeft altijd een recensie van de meest gehypete boeken klaar). Als je dus de grootste boeken van het moment wilt gerecenseerd zien door iemand die oprecht kritisch is en boeken zoals ACOTAR en Dorothy must die helemaal niets vond om echt goeie redenen, lees dan haar recensies. Telkens weer weet ze me te overtuigen van haar absolute favorieten en nietsnutten. Ze schrijft echt heel uitgebreide recensies waarvan beginnende bloggers best wel iets van kunnen leren en oprecht van genieten.

Bezoek de prachtige blog van Sasha hier

3. Ellis van Cinderelliscinderellis

Ik ben niet echt een persoon die elke keer reacties nalaat op elke blog of zelfs op blogs die ik meestal lees. Gewoon omdat ik best wel lui ben om telkens mijn naam, mail en zo in te vullen. Sneu, ik weet het, maar dat wil dus niet zeggen dat ik de blogjes niet lees of apprecieer. De recensies van Ellis zijn zo’n blogjes. Ellis houdt van bepaalde boeken of juist niet. En telkens, ook al worden ze enorm gehypet door de bloggemeenschap, vormt ze haar eigen ongezouten mening. Samengevat: ik hou van Ellis’ enthousiaste recensies (en nail art), want ze is echt een heel geweldige dame. Zowel op haar blog als in het echt!

Hier vind je de geweldige blog van Ellis! 

Volgden jullie deze bloggers al?

11 thoughts on “In the spotlight #1: Mijn favoriete recensenten

  1. Jaaaaaa ik kende de blogs van Vanessa en Ellis al, zij zijn allebei inderdaad heel eerlijk in hun recensies! Hoewel Vanessa geen moeite heeft om haar mening te geven, ook al is die soms negatief, is ze heel vrolijk in haar posts en ik kan er altijd om lachen (neem als voorbeeld haar reactie hierboven XD ). En Ellis maakt van die vrolijke filmpjes, haha! Sasha’s blog kende ik nog niet, dus ik ga eens even een kijkje nemen!

    1. Ja, hé! Daarom lees ik altijd graag Vanessa’s recensies! Plus, in het echt is ze ook heel geweldig. Je moet zeker eens een kijkje nemen op Sasha’s blog en vooral haar recensies! 😉

    1. Haha, bedankt! Er komen nog meer posts zoals deze en dan in verschillende categorieën! Ik vind het wel eens leuk om andere bloggers in het zonnetje te zetten. 😉

  2. Nee, toevallig kende ik deze drie bloggers nog niet. Toch ga ik nu stiekem wel een kijkje nemen op hun boekenblogs. Wat lief trouwens dat je op deze manier andere bloggers in de spotlight zet. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.