Book Nerds

Jij en The Confession of a Book Nerd – enquête

Ik geloof het zelf bijna niet, maar ik blog al bijna twee jaar voor The Confession of a Book Nerd. In die twee jaar is mijn blog ontzettend gegroeid en ben ik jullie, zoals jullie wel weten, verschrikkelijk dankbaar omdat jullie telkens terugkomen naar mijn blog.

Zoals ik vorig jaar ook heb gedaan, vraag ik graag aan jullie wat jullie van The Confession of a Book Nerd vinden en belangrijker: wat er nog beter kan zodat jullie nog meer plezier beleven. (Want ik plan een paar hele leuke dingen!)

Daarom heb ik een kleine enquête gemaakt. Nu vraag ik jullie dus als jullie even de tijd (ongeveer 3-5 min) zouden hebben om een aantal vraagjes in te vullen. Het zou mij echt enorm helpen! Dus bedankt dat jullie er altijd al zijn geweest en nu weer!

Hier vind je de link naar de enquête of vul hem hieronder in! En alvast: je bent geweldig!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/19c3s974gMsrqqaf9cOUCNfb7SZ5xGh3JxSJYQ__Ci0c/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

 

5 thoughts on “Jij en The Confession of a Book Nerd – enquête

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.