De Twee Zonnen

Ik zamelde meer dan vijfhonderd euro in met mijn booksleeves voor het goede doel

Vorig jaar kondigde ik aan dat ik het hele jaar lang zoveel mogelijk booksleeves ging verkopen. Mijn mama was de naaister van dienst en naaide meer dan vijftig booksleeves. (En spoiler: we hebben ze allemaal verkocht.)

Mijn oorspronkelijke doel was om tweehonderd euro in te zamelen. We hadden begin augustus ongeveer twintig booksleeves met een aantal motiefjes. Die waren best wel snel verkocht, dus zochten we naar andere leuke stofjes en poef: we verkochten meer dan vijftig booksleeves.

Dank je, mam

Dit project ging nooit zoveel succes hebben gehad zonder mijn mama’s naaikunsten. Ze heeft urenlang stof geknipt, lapjes aan elkaar genaaid en lintjes geknipt. Aangezien ik helemaal niet kan naaien en mama mij ook de booksleeves niet wilde laten verpesten, deed ik alle verkoop en de verzending. Dus als mams helemaal geen zin had gehad om mij te helpen, ging dit project helemaal niet geslaagd zijn.

Gelukkig

In 2018 deed ik samen met school twee weken vrijwilligerswerk bij SISP in India en sindsdien heeft dit goede doel altijd wel een mooi plekje in mijn hart gehad. Het maakt me zo blij dat ik vanuit het verre België op deze manier dan toch nog een steentje heb kunnen bijdragen. Voorlopig is het project gesloten, maar misschien doen we wel nog eens iets gelijkaardigs in de toekomst.

Dank je wel alvast aan alle enthousiaste kopers! Ik ben jullie heel erg dankbaar!

1 thought on “Ik zamelde meer dan vijfhonderd euro in met mijn booksleeves voor het goede doel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.