Book Nerds

Het verlanglijstje van een Book Nerd

Een nieuw jaar. Nieuwe boeken. Nieuwe spullen. Wat moet ik nu weer doen?

Aangezien ik erg vroeg in het jaar verjaar (13 maart voor iedereen die nieuwsgierig is geworden), vind ik het wel handig om even te laten weten wat ik zo graag zou willen. Of wat ik waarschijnlijk ik het jaar ga kopen, want jongens, ik heb een lang lijstje…

Om het dus even in te korten heb ik leuke categorieën gemaakt en ga je misschien ook te weten komen dat ik soms wel even een gek gilletje kan maken als ik één van deze dingen in de winkel zie. Helaas zijn ze soms te duur, maar dan weet je ook meteen weer waarom je werkt, niet?

Categorie n° 1: boeken die ik absoluut moet lezen (en kopen)

Simon vs. de verwachtingen van de wereld van Becky Abertalli (14 februari 2016)

  

Misschien hebben jullie dit boek al voorbij zien komen op sociale media, maar volgens mijn vriendin Eline is het echt een must read. Aangezien ik haar mening echt wel hoog acht, denk ik dat ook. (Plus, het wordt uitgegeven bij Blossom Books, dus dan zal het wel een toppertje zijn) Maar daarvoor alleen al moet ik het niet in mijn kast hebben, nee, ik moet het ook lezen omdat ik naar de releaseparty van het boek ga op 14 februari en Becky Abertalli komt in april naar het YalFestNL!

Futhermore van Tahereh Mafi (zomer 2016)

DIT IS HET NIEUWE BOEK VAN TAHEREH MAFI!!! AHHH, moet ik nog meer zeggen?

The Long Game van Jennifer L. Barnes (juni 2016)

  

Voor degenen die het nog steeds niet doorhebben: ik heb zelf een leesclub  georganiseerd die bijna- zaterdag- van start gaat! The Long Game is het vervolg van The Fixer, het eerste deel in de serie, dus ik moet die zeker in huis hebben, want The Fixer was fenomenaal!

Categorie n° 2: Nutteloze spullen/lampen die heel erg cool zijn

Iedereen die mij een beetje in het echte leven kent en al eens een middagje met me heeft doorgebracht, weet dat ik soms rare kronkeltjes in mijn hoofd heb. Vooral als het om nutteloze spullen gaat en verjaardagscadeautjes, sorry lieve verdraagzame vrienden van me…

De ananaslamp ( ongeveer 79 euro)

Als jullie dit schatje zien, willen jullie het dan ook niet op je nachtkastje? Ik was zaterdag in Gent en daar waren er talloze grappige winkeltjes die deze lichtgevende ananaslamp verkochten. Een beetje duur, maar als jullie een goedkoop alternatief weten, laat het me dan weten!

De kabouterlamp (10 euro in de Flying Tiger)

Ik heb echt iets met lichtgevende dingen. Nee, echt! Nou ja en misschien ook met kabouters, want ik heb ooit eens een tuinkabouter als grappig verjaardagscadeau aan één van mijn beste vriendinnen gegeven. Maar nu hebben ze dus ook de lichtgevende versie van die tuinkabouter. Is dat niet geweldig?

Categorie n°3: fandomspulletjes

Warner’s soaps, een handmade kaars (Etsy, 11.31 euro)

  

AAAAAAH! Dit wil je als echte fan toch wel hebben. Zo’n geweldig idee! Ik werd helemaal hysterisch toen ik dit zal en o wat vond ik het jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn voor België; zo’n 16 euro… Nou ja, het idee is heel mooi!

Katniss Everdeens geweldige sjaal/wat dan ook! (variërende prijs)

  

Dit is echt een fantastisch idee om cadeau te doen of om zelf te maken als je van The Hunger Games houdt en als je dan nog even koud hebt in deze verrassend warme winter. Ikzelf hou enorm van sjaals en allerlei zelfgemaakte spullen. Mijn mama maakt er heel veel voor me want zelf kan ik het niet zo goed als zij. Dus waarschijnlijk vraag ik het eens heel lief aan mijn mama om misschien dit mooie prachtding voor mij te maken!

Als je kunt breien of haken: dan vind je het patroon op het internet.
Als je niet kunt breien of haken: je kunt de sjaal kopen op het internet!

Hebben jullie gekke cadeautjes op jullie verlanglijstje staan? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.