Book Nerds, Quotes

Het liefste wat iemand ooit over mij heeft geschreven…

Onder mijn vrienden is het algemeen bekend wie de boekenwurm is… IK. Iedereen die mij een beetje kent weet wel dan ik van elk boekennieuwtje op de hoogte ben, dus mijn vriendinnen weten het zeker. Een paar jaar geleden heeft een vriendin van mij iets ongelooflijk moois over me geschreven.  Iets wat me eigenlijk erg geraakt heeft, dus wil ik het graag met jullie delen. So here it comes!

Audrey,
Ik vergelijk je met een boek.
Ik las de flaptekst en ik wou meer lezen.
Ik las de proloog en ik wou meer lezen.
Ik las hoofdstuk 1 en ik wou meer lezen.
Ik las hoofdstuk 2 en ik wou meer lezen.
Toen het boek uit was, vroeg ik me af of er nog een tweede deel komt.
– Je vriendin

Ja, als Book Nerd doet het je echt iets… Ik ben nog altijd  even ontroerd als jaren geleden…

Heeft iemand ooit iets over jouw geschreven die jouw is bijgebleven? Laat het me weten!

4 thoughts on “Het liefste wat iemand ooit over mij heeft geschreven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.