Dear Book Nerd Book Club

EVENT | De Zwendelprins-leesclub, met spaghettiavond!

Ik hou ervan om Nederlandse auteurs in het zonnetje te zetten en dat doe ik dus ook graag met mijn leesclub Dear Book Nerd Book Club. Op 4 mei organiseren we een heel leuk event dat helemaal in het teken staat van het debuut van Rima Orie, De Zwendelprins.

De Zwendelprins komt uit op 18 april bij uitgeverij Moon. Rima Orie won met haar boek  een schrijfwedstrijd en mocht daarom haar grootste droom laten uitkomen. De cover is alvast om bij te smelten en hopelijk zal het boek net zo goed zijn.

Hier gaat het boek over:

Als nieuwsgierige keukenhulp is de 17-jarige Simran op de hoogte van de meest kleurrijke verhalen en de smerigste roddels die er in het paleis de ronde doen. Toch is er slechts één verhaal dat zowel haar als de rest van de bevolking van Surya in de ban houdt: de mysterieuze verdwijning van de kroonprins. Tot er, twintig jaar na zijn verdwijning, een prins uit het Noorden bij het paleis verschijnt met de belofte de kroonprins terug te vinden. Zal het deze mysterieuze prins lukken? Of heeft zijn bezoek een heel ander doel?

Over het event

za 4 mei 2019
Brugse Boekhandel (Dijver 2, 8000 Brugge)
15u30 – 18u

BOEK
De Zwendelprins verschijnt op 18 april. Maar! Als je naar de leesclub komt op 4 mei, heb je de kans om het boek al een maandje op voorhand te kunnen lezen. Uitgeverij Moon zal namelijk een proefdruk sturen naar alle bezoekers van het event, als:

  • je het boek pre-ordert bij de Brugse Boekhandel. Het boek kost €21,99, maar bij de boekhandel krijg je 10% korting. (Het boek zal dan voor je klaar liggen op de dag zelf!)
  • je het boek pre-ordert bij een andere boekhandel en daar ook een bewijs kan van leveren.
  • je het boek aanvraagt bij je lokale bibliotheek en daar ook een bewijs van kan leveren.

PRIJS
Voor de hele dag betaal je €8 euro (inclusief de spaghetti en drank). Wens je niet te blijven voor de lekkere avond, dan is de bijdrage zoals altijd €1.

INSCHRIJVEN
Je kan je inschrijven voor het event door een mailtje te sturen naar dearbooknerdbookclub@gmail.com en vermeld daarbij het volgende:

– Als je het boek wenst te pre-orderen bij de Brugse Boekhandel/je bewijs van je bestelling bij een andere boekhandel of bibliotheek.
– Formule spaghetti of formule zonder.

Je zal een bevestiging van je inschrijving krijgen met info over de verzending van de proefdruk en de betaling.

Zie je je daar ook?

1 thought on “EVENT | De Zwendelprins-leesclub, met spaghettiavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.