Winactie

WIN! Een goodiepakketje met handtekening naar keuze

Zoals elk jaar op mijn verjaardag geef ik graag een cadeautje weg aan mijn lezers. Door mijn eigen vergeetachtigheid vergat ik vorige week leuke foto’s te maken voor bij de winactie, dus kon ik het helaas niet online zetten. Maar: nu dus wel! En je kan iets heel leuks winnen!

Voor deze winactie haalde ik verschillende leuke goodies uit mijn goodiedoos. Ik heb unieke prints, gesigneerde boekenleggers, kaartjes, etc. Ik heb er te veel. Ik wil vandaag dus iemand blij maken met een leuk goodiepakketje waarin zeker de sticky notes zitten van Blossom Books én een bookplate naar keuze. Drie mensen maken kans om er eentje te winnen. Je kan kiezen uit de volgende bookplates:

 • Brigid KemmererIMG_4410.jpg
 • Stephanie Garber
 • Becky Albertalli
 • Anna Banks
 • Meghan Sheperd
 • E. Lockhart
 • Karen McManus
 • Amy Ewing
 • David Arnold
 • Stephanie Perkins
 • Alwyn Hamilton
 • Veronica Rossi
 • Lesley Livingston
 • Donna Freitas
 • Gena Showalter

Waar kan je er eentje winnen winnen?

Je kan drie keer meedoen met de winactie. Hier op de blog en op mijn Facebook-pagina maak ik iemand gelukkig en ook op mijn Instagram kan je een kansje wagen.

Wat moet je doen om een handtekening te winnen?

 • Vertel me waarom jij graag één handtekening van een van deze auteurs wil hebben. Je mag ook meerdere auteurs vermelden (maar als je als winnaar uitgekozen wordt, kan je er maar eentje kiezen!)

Disclaimer

 • De winnaars zullen door een onschuldige hand gekozen worden.
 • De winnaars hebben elk recht op één gesigneerde bookplate (met een aantal goodies) en een sticky notes van Blossom Books.
 • Je kan meedoen met de winactie (op Facebook /Instagram/ blog) tot 28 maart 0u00.
 • De winnaars worden bekendgemaakt op 30 maart 2019.
 • Als de winnaar binnen vijf dagen geen bevestingsmailtje stuurt naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com, zal er een andere winnaar gekozen worden.

 

 

6 thoughts on “WIN! Een goodiepakketje met handtekening naar keuze

 1. Gefeliciteerd!! Ik doe mee voor die van Gena Showalter. Haar boeken vind ik echt geweldig en ze is echt 1 van mijn favoriete auteurs.

 2. Super leuk! Ik doe graag mee voor die van Becky Albertalli omdat ik “Wat als het dit is” geweldig vond 🙂

 3. Nogmaals gefeliciteerd Audrey! Als ik zou winnen, dan graag de bookplate van Alwyn Hamilton. Ik ben ontzettend fan van haar – ik heb hier nu twee keer op YALC gezien, de hele Rebel-serie is gesigneerd en ik heb ook een T-shirt van Hero at the Fall dat ze gesigneerd heeft. Absoluut een van mijn favoriete auteurs ooit!

 4. De boeken van Becky Albertalli liggen al een tijd om mijn ’te lezen’-stapel, ik hoor er zoveel goeds van dus ik ben razend benieuwd en zou dus graag haar bookplate winnen! Superleuke winactie trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.